OTMICA DETETA (6) U NOVOM SADU? Muškarac u prodavnici uzeo dečaka iz prodavnice i ODVEO GA U NEPOZNATOM PRAVCU!
Foto: Pixabay/Ilustracija

jezivo

OTMICA DETETA (6) U NOVOM SADU? Muškarac u prodavnici uzeo dečaka iz prodavnice i ODVEO GA U NEPOZNATOM PRAVCU!

- Bio je na metar pored mene. Nisam se dugo zadržao na kasi, ali kada sam se okrenuo mog sina nije bilo - priča otac

Objavljeno:

Juče posle podne je u centru Novog Sada pokušana otmica šestogodišnjeg dečaka, saznaje "Dnevnik".

Novosadska porodica je bila u kupovini u jednoj prodavnici u Ulici Novosadskog sajma. Otac je ostavio na trenutak dete samo, da bi platio račun na kasi.

- Bio je na metar pored mene. Nisam se dugo zadržao na kasi, ali kada sam se okrenuo mog sina nije bilo. Presekao sam se. Odmah sam otišao do sigurnosnih kamera i video kako nepoznati čovek uzima za ruku mog sinčića i odvodi ga iz prodavnice. Alarmirli smo policiju, koja je vrlo brzo došla na lice mesta - ispričao je Dnevniku sinoć otac šestogodišnjaka.

Čovek koji je izveo dete iz prodavnice imao je navodno majicu iste teget boje, kao i dečakov otac. Na snimku kamera se vidi da nepoznati čovek hvata dečkića za ručicu i odgovi ga iz prodavnice.

- Posle oko 45 minuta ili najduže sat vremena, drugi čovek, a ne onaj koji je izveo našeg sinčića iz prodavnice, na našu radost ali i zaprepašćenje doveo, doveo je, odnosno, vratio našeg sina. Mališan je bio zbunjen i nije znao gde je bio samo je rekao da je bila neka velika zgrada - priča dečakov otac, i kaže da sumnja da je u pitanju pokušaj otmice i trgovina decom.

- Sve je dalje u rukama policije koja će, verujem, utvrditi tačno o čemu je reč i obavestiti nas o tome - zaključuje otac mališana.

(Espreso.co.rs/Dnevnik.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.