Novi detalji stravičnog nasilja u Zaječaru: Devojka ometena u razvoju silovana po drugi put za dve godine!
Foto: pixabay.com

HOROR!

Novi detalji stravičnog nasilja u Zaječaru: Devojka ometena u razvoju silovana po drugi put za dve godine!

Zaječarska policija uhapsila je meštanina D.B.(20) zbog sumnje da je silovao devojku staru 18 godina, pri tom preteći da će je ubiti ako se opire ili doziva pomoć. Devojka je mentalno zaostala i već je bila žrtva silovanja

Objavljeno:

Nju je pre oko dve godine silovao rođak K.R. koji je tada imao 24 godine. Nesrećnu devojku tada je obljubio u javnom toaletu na stadionu na Kraljevici.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećnu devojku je D.B. jutros presreo i na prevaru odveo u svoj stan. Tu ju je silovao, a zatim pustio da ide kući uz pretnju da će je ubiti ako bilo kome kaže šta se dogodilo.

UHAPŠEN MANIJAK IZ ZAJEČARA: Silovao devojku (20) usred bela dana!

Kada se obljubljena devojka vratila kući, njena majka je odmah videla da nešto nije u redu. Prisilila preplašenu ćerku da joj kaže šta se dogodilo, a zatim je odmah pozvala policiju.

D.B. je uhapšen, ali je kazao policiji da nije bilo nikakve prisile, već da je devojka pristala na intimni odnos. Osumnjičenom D.B. je određen pritvor do 48 sati.

Pre dve godine, kada je imala 16 godina i pohađala specijalnu školu, njen rođak K.R. ju je sačekao ispred škole, odveo je u šetnju u park-šumi Kraljevica, i brutalno je pretukao. Zatim ju je odvukao u javni toilet u blizini gradskog stadiona i tamo silovao.

Prolaznici su uskoro spazili raščupanu i prebijenu devojku kako šeta, odmah obavestili policiju i tada je njen rođak silovatelj uhapšen.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.