ČEKALI GA U POLJSKOM TOALETU PA LIKVIDIRALI: Stravični detalji smrti biznismena iz Surdulice
Foto: Kurir / Privatna arhiva

užas

ČEKALI GA U POLJSKOM TOALETU PA LIKVIDIRALI: Stravični detalji smrti biznismena iz Surdulice

- Perić je do dva sata posle ponoći bio u kafani. Ubijen je u trenutku kad je stavio ključ u bravu od ulaznih vrata kuće.

Objavljeno:

Predrag Perić (47), biznismen iz Surdulice, ubijen je jednim hicem koji mu je prošao kroz oko, a ubica ga je najverovatnije čekao u poljskom toaletu koji se nalazio iza njegove kuće i poslovnog prostora, saznaje Kurir.

Perić je ostao mrtav na mestu nesreće, a ubica je pobegao.

Stravičan zločin dogodio se u nedelju ujutro u selu Žitorađa. Perić, vlasnik firme za tehnički pregled „Perić trejd“, upucan je ispred svoje kuće kad je izlazio iz kola. Nakon obdukcije utvrđeno je da je ubijen iz vatrenog oružja i pogođen u desnu jagodicu u blizini oka, kad je i zadobio prostrelnu ranu, od koje je podlegao na mestu nesreće.

Nestala čaura

- Perić je do dva sata posle ponoći bio u kafani. Ubijen je u trenutku kad je stavio ključ u bravu od ulaznih vrata kuće. Napadač mu je odmah pucao u glavu, metak je probio lobanju, a čaura nije pronađena. Veruje se da se ubica do dolaska žrtve skrivao u poljskom toaletu koji se nalazi ispod poslovne zgrade koji je uvek bio zatvoren, a posle zločina je nađen otvoren - kaže izvor Kurira i dodaje da će biti pregledani snimci s video-nadzora.

Meštani pričaju da Perić nije bio problematičan, ali da je nedavno imao imao jedan spor.

- Pričalo se da mu je navodno neka žena dugovala novac, pa joj je na sudu uzeo kuću zbog duga. Bio je dobar i fer čovek. Slavio je Svetog Aranđela, uvek je dovodio muziku, imao je veliko društvo - kaže komšija Perića.

Jovana Mišić (30), pastorka pokojnog Perića, kaže da je on s njenom majkom Slađanom (51) bio u braku 18 godina i da su zajedno podigli poslovni objekat.

- Mene i brata je naš pravi otac ostavio kad sam imala tri godine. Moj brat Miloš (27) i ja smo iz prvog braka moje majke. Imam samo reči hvale za Predraga, on je nas čuvao, kao i mog starijeg sina. U sedmom mesecu sam trudnoće s drugim detetom i veoma sam potresena - priča Jovana.

Nije to zaslužio

Ona kaže da je njena majka Slađana teško podnela vest o ubistvu.

- Nije ga moja majka ostavila, oni su se razveli pre četiri godine. Čitam komentare da je on nešto zabrljao. Mislim da postoji zakon i institucije nadležne za to, a da neko nekome oduzme život na tako svirep način... On to nije zaslužio. Prema nama se ponašao kao pravi otac - kaže Jovana.

(Espreso.co.rs / Kurir / T. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.