DA LI STE VIDELI MARIJU STOJKOVIĆ? Njen sin nudi 1.000 evra za informaciju o starici!
Foto: Printscreen/Zaječar online

Nestala

DA LI STE VIDELI MARIJU STOJKOVIĆ? Njen sin nudi 1.000 evra za informaciju o starici!

- Tog dana mi je ostavila poruku da ide do prijateljice, i od tog trenutka njoj se gubi svaki trag - priča njen sin

Objavljeno:

Starica iz Zaječara Marija Stojković (80), koja je iz rodne kuće u Tržičkoj ulici nestala 28. februara, još uvek nije pronađena, a njen sin Zoran Stojković u očajanju zove ljude da pomognu da se pronađe njegova majka.

On je uputio apel medijima da mu pomognu kako bi je pronašao, a kao nagardu osobi koja bi mu dala informaciju o sudbini njegove majke, nudi nagradu od hiljadu evra!

Kako kaže Zoran, Marija je 28. februara izašla iz kuće i do danas se nije vratila.

- Tog dana mi je ostavila poruku da ide do prijateljice, i od tog trenutka njoj se gubi svaki trag - priča Zoran, i dodaje da joj se i ranije dešavalo da ode i ne javlja se.

- Javili smo policiji, poznanicima, tražio sam je i preko društvenih mreža, ali do sada potraga nije dala rezultata. Sumnjam da je možda u nekom drugom gradu i da tamo živi kao neki beskućnik, jer je izgubila pamćenje, a ne može sama sebi da pomogne i nema dokumenta kod sebe - očajan je Zoran.

On kaže da smo "nažalost danas postali takvi ljudi da ne obraćamo mnogo pažnju na te starije ljude koji su beskućnici."

- Zato bih svima koji ovo čitaju upitio jedan APEL, da ukoliko vide osobu koja liči na moju majku, to jave najbližoj stanici policije. Nakon što je identifikuju neka ta osoba ostavi svoje ime i prezime i nagradiću je sa 1.000 evra! - napisao je Zoran.

Marija je, kad je nestala, na sebi je imala džemper crveno-crne boje i zelenu jaknu.

Porodica Marije Stojković (80) moli sve koji su je videli da to jave Policijskoj upravi u Zaječaru ili porodici na telefon 063/251-466.

(Espreso.co.rs/Zaječar online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.