KO JE KRIV, MOJA ĆERKA KOJA JE NESTALA? OVDE NEKO NEKOGA ŠTITI! Potresan status oca male Barbare Vitez (15)
Foto: Večernje novosti

bol oca

KO JE KRIV, MOJA ĆERKA KOJA JE NESTALA? OVDE NEKO NEKOGA ŠTITI! Potresan status oca male Barbare Vitez (15)

Potresen zbog izjave tužioca koji radi na slučaju nestale devojke, njen otac je napisao teške reči

Objavljeno:

Posle izjave Mirka Gaševića, tužioca iz Sente koji radi na slučaju nestale devojčice Barbare Vitez, da devojčicu verovatno nikad neće pronaći, otac devojčice Endre postavio je na svoj Fejsbuk potresan status.

Prenosimo ga u celosti:

"Kako može tužitelj ovakav intervju da daje??? Neće se nikada naći??? Otkuda on to zna??? Da li zna više nego što kaže??? Prikrivaju se stvari??? Da li je on kao tužitelj razmotrio stvari koje su se te noći desile? Ko je kriv za sve ono što se dogodilo??? Kako su se našli na mostu??? Kome je bila ta ideja? Ko je kupio alkohol koji je navodno jedan od dečaka popio i to litar za 5 minuta? Ko je prodao maloletnicima alkoholno piće kada je to zakonom zabranjeno? I to ispisano na dućanima!!!

Ko je kriv što su, kako on kaže, mogli da se spuste na stub mosta??? Ko će da bude krivac??? Moja ćerka? Koja je nestala? A kako nestala? Neko nekoga štiti, to je jasno ko dan!!!

Da je istraga vođena kako je trebalo, bio bi te noći odmah test na drogu napravljen, alko test, uviđaj na mostu!!! Ko kaže da je sve tako kako tvrde dvojica ili trojica njih? Zašto je tužiocu lakše da da ovakve izjave? Šta mogu da mislim? Da li je ovo stvarno tako vođeno, kako bi trebalo voditi slučaj???"

Podsetimo, Barbara Vitez je nestala 25. novembra oko 22 sata kad se vraćala s rođendana. Navodno, prelazila je most na Tisi kod Sente, popela se na stub mosta tokom dečje igre i upala u reku.

Međutim, 10 dana posle nestanka, Barbarini roditelji dobili su anonimno pismo u kojem piše da je devojčica oteta i silovana, a zatim "omamljena drogom, zadavljena i bačena u Tisu".

Njeni drugovi koji su bili s njom tvrdili su da je pala s mosta i utopila se. Svi su prošli poligraf, osim dvojice. Ta dvojica su jedini bili sa Barbarom kad je poslednji put viđena.

Kasnije su se pojavili i snimci kamera na osnovu koji se može zaključiti da ona uopšte nije ni stigla do mosta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.