AMER ME JE UDARIO FLAŠOM U GLAVU, A PRE TOGA DOBRO IZVREĐAO! Uhapšeni Srbin u Grčkoj ispričao šta se zapravo desilo!
Foto: Pintscreen/Kurir

dušan je u pritvoru

AMER ME JE UDARIO FLAŠOM U GLAVU, A PRE TOGA DOBRO IZVREĐAO! Uhapšeni Srbin u Grčkoj ispričao šta se zapravo desilo!

Ranković, koga je Henderson udario flašom u glavu, u iskazu je rekao da je od siline udarca imao "prekid filma"

Objavljeno: 15.07.2017. 22:37h
  • 8

Dušan Ranković, koji je na grčkom ostrvu Zakintosu uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u ubistvu Amerikanca Bakarija Hendersona saslušan je večeras u grčkom sudu i zadržan je u pritvoru s pravom žalbe u roku od pet dana.


Ranković, koga je Henderson udario flašom u glavu, u iskazu je rekao da je od siline udarca imao "prekid filma". On je tražio da se pokrene krivični postupak protiv drugog Amerikanca koji ga je zadržao i omogućio Hendersonu da ga udari tom flašom u čelo.

Ranković je, prema rečima njegovog advokata Zore Dobričanin, izjavio da su Amerikanci i devojka iz Srbije hteli da zauzmu sto za kojim je već on stajao i da ih je on zamolio da odu.

- Međutim, oni nisu hteli da odu, a ovaj sada pokojni koji je stajao pored mene je bio jako neprijatan i počeo je da me vređa, da se mršti, psuje, nisam ga baš razumeo, ali sam svakako shvatio jer je mnogo puta upotrebio reč “fuck, fuck…”. U jednom trenutku taj Amerikanac, koji mi je delovao da je viši i snažniji od mene, odgurnuo me je levom podlakticom u predelu moje desne strane tela, na šta sam mu odgovorio blagim udarcem u predelu njegove leve strane glave, po njegovom vratu i to otvorenom šakom moje desne ruke.

- Nakon toga on je uzeo sa stola flašu u svoju desnu ruku i kao da je par trenutaka razmišljao, u tom trenutku meni prilazi njegov drug, koji je do tada stajao sa njegove desne strane i koji me u tom trenutku zadržava i sprečava da odem. I dok me on tako zadržava, pokojni Henderson me udara u glavu, po sred čela desnom rukom u kojoj drži flašu.

foto: Kurir

- Osetio sam strašan udarac flašom, od siline udarca ta flaša puca u kontaktu sa mojom glavom. Osećam stravičan bol u predelu leve strane glave i meni je pao mrak na oči, sve mi se zacrnilo. I to je sve čega se sećam iz tog događaja…Ne znam koliko sam još udaraca zadobio, ali sam se osetio kao pod anestezijom i neko bestežinsko stanje. Sledeće čega se sećam je da kao kroz maglu vidim sebe krvavog u ogledalu toaleta tog kluba, a tu su dve devojke pored mene, koje me umivaju. Potom se sećam da sam video brata u našoj sobi koji mi se obratio rečima “Dobro je brate, živ si!”, dok sam ležao u krevetu, a ne sećam se ni kako sam dospeo u krevet. Zadobio sam tešku povredu glave kao i brojne posekotine sa leve strane lica i glave, od kojih su neke i sada vidljive ... - rekao je da se i dalje ne oseća dobro i da želi da što pre ide kod lekara.

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media