ZBOG OVE REČENICE SU SRBI PREBILI AMERIKANCA NA ZAKINTOSU: Detalj koji je svima promakao, a koji objašnjava SVE! (VIDEO)
Foto: Linkedin/Printscreen/Youtube

sad je sve jasno

ZBOG OVE REČENICE SU SRBI PREBILI AMERIKANCA NA ZAKINTOSU: Detalj koji je svima promakao, a koji objašnjava SVE! (VIDEO)

Grčki mediji su objavili novi snimak tuče u kojem je ubijen državljanin SAD, a izgleda da je ovaj trenutak doveo do incidenta

Objavljeno:

Bakari Henderson iz Ostina u američkoj državi Teksas, pretučen je na smrt rano u petak ispred bara u Zakintosu u turističkom kvartu Lagana.

Težak zločin dogodio se u noći između četvrtka i petka, tačnije oko 3.30 ujutru, u ostrvskoj varošici Laganas, inače poznatoj kao centru noćnog provoda zbog mnoštva klubova i kafe barova.

Već danima se priča o ovom incidentu a grčka policija je uhapsila šestoricu mladića iz Srbije, kao i jednog Grka i Britanca. Oni se trenutno nalaze u pritvoru i čekaju saslušanja. Paralelno, pojavljuju se i snimci koji bi trebalo da objasne šta se zapravo dogodilo.

foto: Printscreen/Youtube/Lucas Scope WorldWide

Čini se da je jedan detalj svima promakao i da je baš ova rečenica ključna za tuču koja je izbila u klubu na Zakintosu. Kako je za postal protothema.gr. rekao izbacivač, sve je počelo zbog pitanja upućenog hostesi iz Srbije.

ISPLIVAO PRAVI SNIMAK TUČE NA ZAKINTOSU: Amerikanac pada na zemlju, a onda ga grupa Srba obara i šutira desetak sekundi! (VIDEO)

Ona je imala slobodan dan, ali je ipak došla do kluba i bila je u društvu nekoliko Amerikanaca. Tad je usledilo pitanje: "Zašto se družiš s Amerikancima?"

foto: Facebook

Pitanje je uputio pretećim tonom jedan Srbin, a nakon toga je usledio incident.

ISPLIVAO NOVI SNIMAK KOJI OSLOBAĐA SRBE NA ZAKINTOSU? Slučaj dobija potpuno novu dimenziju!

Nakon te rečenice Amerikanac je verbalno odreagovao zbog čega ga je Srbin udario. Amerikanac je uzvratio razbijanjem flaše o glavu, a devojka je pokušala da ih razdvoji, pišu mediji.

foto: PRINTSCREEN

SRPSKI MLADIĆI SASLUŠANI ZBOG UBISTVA AMERIKANCA: Sve su negirali, a konzul obećava rešenje!

Posle ovog je došlo do fizičkog obračuna koji je završio smrću Amerikanca iz Ostina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.