PREBAČEN U ZATVORSKU BOLNICU: Ljubiši Buhi Čumetu pozlilo na suđenju!
Foto: Nebojša Mandić

odloženo!

PREBAČEN U ZATVORSKU BOLNICU: Ljubiši Buhi Čumetu pozlilo na suđenju!

Prvom presudom koju je nedavno ukinuo Viši sud u Beogradu i naložio ponavljanje suđenja, Buha je bio osuđen na dve godine i osam meseci zatvora zbog tri krivična dela

Objavljeno: 15:29h

Suđenje pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu, koje je u završnoj fazi, zbog toga je moralo da bude odloženo za 17. jul do kada će lekari pratiti njegovo zdravstveno stanje i izvršiti opservaciju pred suđenje, piše Informer. Buha se nalazi u pritvoru Okružnog zatvora, od novembra 2015. godine gde mu se inače odvija i suđenje. Optužen je za pet krivičnih dela. Prvom presudom koju je nedavno ukinuo Viši sud u Beogradu i naložio ponavljanje suđenja, Buha je bio osuđen na dve godine i osam meseci zatvora zbog tri krivična dela.

TEŠKA NESREĆA NA PUTU ZA SREBRENICU: Motociklista se zakucao u kombi, lekari se bore za njegov život! Buhi se ponavlja suđenje zbog optužbi da je ugrozio sigurnost pripadnika obezbeđenja njegove supruge - Milana Ljubenovića, zatim zbog prikrivanja krivičnog dela, zbog sprečavanja dokazivanja, zbog podstrekavanja vlasnika auto-servisa "Vest" iz Surčina Stevana Petoševića na prikrivanje kupovine kradenog Ferarija prekucavanjem broja šasije motora kao i da je iz zatvora u Padinskoj skeli pretnjama ugrozio sigurnost bivše supruge. Ovaj slučaj se odnosi na pretnje koje je tada još zakonitoj supruzi Buha uputio telefonom iz zatvora u Padinskoj skeli gde je služio kaznu od godinu dana za raniji napad na Milana Ljubenovića. Tužilac je u junu izneo svoju završnu reč a Buhina se očekuje nakon odluke o zahtevima za izuzeće. Buha se nalazi u pritvoru od novembra 2015. godine. Ovaj svedok saradnik u procesima protiv "Zemunskog klana" i za ubistvo premijera Zorana Đinđića, početkom februara osuđen je u Prvom osnovnom sudu na još 16 meseci zatvora zbog vređanja tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva u sudnici Palate pravde tokom suđenja u slučaju "ferari".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.