UBISTVO AMERIKANCA U GRČKOJ: Uhapšen još jedan Srbin na Zakintosu!
Foto: Printscreen

ubistvo

UBISTVO AMERIKANCA U GRČKOJ: Uhapšen još jedan Srbin na Zakintosu!

Ranije su uhapšena šestorica mladića iz Srbije, kao i jedan Grk i jedan Britanac srpskog porekla

Objavljeno: 11:19h

Još jedna osoba uhapšena je zbog ubistva američkog turiste na Zakintosu. Kako prenose grčki mediji, u pitanju je "mlada osoba iz Srbije".

Kako se navodi, policija ima snimke sa sigurnosnih kamera pomoću kojih je identifikovala devetog osumnjičenog za zločin, a nakon potrage on je uhapšen jutros.

Ranije su uhapšena šestorica mladića iz Srbije, kao i jedan Grk i jedan Britanac srpskog porekla. Oni su u pritvoru i tokom dana je trebalo da budu izvedeni na saslušanje pred istražnog sudiju. Saslušanje je odloženo.

Svi su pod istragom za hotimično ubistvo, a preti im i maksimalna doživotnu kazna zatvora. Bakari Henderson, iz Ostina u američkoj državi Teksas, pretučen je na smrt rano u petak ispred bara u Zakintosu u turističkom kvartu Lagana. Okolnosti tuče još nisu potpuno jasne, jer se u javnosti pojavilo nekoliko verzija događaja. Roditelji dvojice uhapšenih tvrde da su njihova deca nevina, a strahuju da im preti izručenje Sjedinjenim Američkim Državama. Takođe, otac jednog od uhapšenih kaže da je država Srbija zakazala u zaštiti svojih građana.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.