Šta radi Čume u zatvoru? Po ceo dan jede, pije, igra šah i psuje, a druži se samo s ovim čovekom!
Foto: Nebojša Mandić

zatvorski dani

Šta radi Čume u zatvoru? Po ceo dan jede, pije, igra šah i psuje, a druži se samo s ovim čovekom!

Ljubiša je sam u sobi, a vreme uglavnom provodi igrajući šah

Objavljeno: 16:26h

Ljubiša Buha Čume, nekadašnji vođa surčinskog klana, trenutno se nalazi na izdržavanju kazne u Centralnom zatvoru.

O tome kakav je i šta radi u zatvoru pričao je za Alo.rs Zemunac koji je odbio da bude Čumetov cimer u zatvorskoj ćeliji.

Kako kaže, Ljubiša je sam u sobi, a vreme uglavnom provodi igrajući šah. Posebno uživa u hrani, pa su na njegovom meniju pored raznih jela iz restorana, najčešće slatkiši.

"Jednom su hteli da me prebace u sobu kod Ljubiše Buhe Čumeta, ali sam odbio! Svi su me pitali "Što bre nisi otišao? Kod njega u sobi se non stop jede i pije." Odgovorio sam: "Ma pusti, bre, ne bih na vrata mogao da izađem," počinje svoju priču bivši zatvorenik, koji je završio iza rešetaka zbog krađe.

"Čumeta niko ne može da vidi, al' zato može uveg da ga čuje! Viče, j*be majku svima, a najviše gunđa dok igra šah! Kada ide u šetnju, izlazi strogo sam. Kada ide u kantinu, sva vrata se zatvaraju iz bezbedonosnih razloga dok se on ne vrati u ćeliju."

On dodaje da se često dešava da ga drugi zatvorenici provociraju:

"Ima provokacija drugih zatvorenika. Znaju često da mu dobacuju, kad god ga čuju: "Pi*ko, drukao!"

Za Čumeta hrana je poseno zadovoljstvo:

"Njegova soba je puna slatkiša i hrane! Poručuje pečenje i jela iz restorana, kad god mu se prohte da nešto jede. Ide često u kantinu da kupuje slatkiše i grickalice. Dok sam ja bio tamo, jedan Hrvat, Josip iz ekstradicionog pritvora, bio mu je cimer oko godinu dana. Igrali su šah po ceo dan ," rekao je o Čumetovim zatvorskim danima ovaj bivši robijaš.

(Espreso.co.rs/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.