NEMOJTE DA VAS OBMANJUJU, OVO NIJE SNIMAK TUČE SRBA I AMERIKANCA NA ZAKINTOSU! Internetom kruži lažan klip, ne nasedajte na prevaru! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/bowlz10

to nije to!

NEMOJTE DA VAS OBMANJUJU, OVO NIJE SNIMAK TUČE SRBA I AMERIKANCA NA ZAKINTOSU! Internetom kruži lažan klip, ne nasedajte na prevaru! (VIDEO)

Onaj koji je najviše puta deljen i predstavljen kao verodostojni snimak tuče sa Zakintosa jeste snimak iz 2011. godine snimljen verovatno na istom letovalištu

Objavljeno: 13:03h

Nakon što je u letovalištu Laganisu, na jugu ostrva Zakintos do smrti pretučen Bakari Henderson (22) nakon sukoba dve grupe mladića u noćnom klubu gotovo ceo svet se podigao na noge.

Za napad na Amerikanca optuženo je šest uhapšenih Srba i dva Grka, a među uhapšenim Srbima su: Petrović Nemanja (18) , Stefan Stojanović (21) Miloš Senić (25), Miloš Ilić (18), Siniša Petrović (22), Nenad Jovanović (22).

Internetom inače kruže snimci tuče, međutim - ni jedan od njih nije pravi. Onaj koji je najviše puta deljen i predstavljen kao verodostojni snimak tuče sa Zakintosa jeste snimak iz 2011. godine snimljen verovatno na istom letovalištu.

U pitanju je ovaj video snimak:

Na grešku su naseli mnogi, i to samo zato što je video snimak tuče izgledao veoma verodostojno.

Jedan od ovih lažnih video snimaka objavila je naša agencija Tanjug, koja je u međuvremenu skinula taj snimak sa sajta. Čak su i strani mediji napravili istu grešku, pa se tako on pojavio i na Liveleak - u.

Greška se potkrala čak i grčkim medijima, koji su u svom dnevniku preneli upravo ovaj snimak - star šest godina...

Podsetimo, otac od jednog uhapšenog mladića, Ranko Ilić tvrdi da je istina mnogo drugačija i da se našim momcima smešta.

Oglasio se i otac uhapšenog momka na Zakintosu: Neko opasno muti, hoće da svali krivicu na naše sinove

- Stigao sam na Zakintos i odmah sam video šta se događa – počeo je priču u jednom dahu.

On je istakao da momci iz Srbije nisu ubili Bakarija Hendersona već da im se smešta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.