MALIŠANI SAZNALI STRAVIČNU ISTINU! Danima su čekali mamu koju je ubio njihov otac, a onda im je saopšteno DA SE ONA NIKAD NEĆE VRATITI!
Foto: Kurir

srce da ti prepukne

MALIŠANI SAZNALI STRAVIČNU ISTINU! Danima su čekali mamu koju je ubio njihov otac, a onda im je saopšteno DA SE ONA NIKAD NEĆE VRATITI!

Deca su od srede s bakom, Olginom majkom, koja će najverovatnije dobiti starateljstvo nad njima

Objavljeno: 10:14h

Dečaci M. L. (3), A.L. (8) i O.L. (10) koji su prisustvovali jezivoj sceni kada je njihov otac delom betonskog ivičnjaka udarao njihovu majku ispred Centra za socijalni rad, mislili su da je ona povređena i da je u bolnici, dok za oca nisu ni pitali, jer su ljuti na njega pošto im je napao mamu.

PUSTILI MONSTRUMA IZ ZATVORA DVA MESECA RANIJE, ODBACILI DVE OLGINE PRIJAVE: Država omogućila zločin u BG!

Deca su od srede sa bakom, Olginom majkom, koja će najverovatnije dobiti starateljstvo nad njima.

MONSTRUM SA NBG je pre ubistva žene PRETUKAO I IZBACIO DETE IZ KUĆE ZBOG OCENE: Jeziva Milanova prošlost izašla na površinu!

- Konsultovani su stručnjaci kako je najbolje da im se saopšti šta se dogodilo, kako da najbezbolnije prihvate. Deca su dobro prihvatila, koliko je to moguće - pričaju Olgini prijatelji, prenosi Blic.

Podsetimo, očevici su ispričali da je napadač Milan Lovrić, nakon što se susreo sa nesrećnom ženom Olgom, pretio da će je ubiti, a ubrzo počeo da je udara kamenom u glavu, i to sve naočigled prestraljene dece koja su u tome pokušavala da ga spreče i preklinjala ga da prestane.

Nesrećna žena je od poslednica zadobijenih povreda preminula, a nasilnik je kasnije izvršio samoubistvo skokom pod voz na stanici Tošin bunar u Novom Beogradu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.