Ovo su imena Srba uhapšenih zbog sumnje da su ubili Amerikanca na Zakintosu!
Foto: Printscreen/alphatv

tužno

Ovo su imena Srba uhapšenih zbog sumnje da su ubili Amerikanca na Zakintosu!

Oni su danas zvanično optuženi za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem

Objavljeno:

Šestorica Srba uhapšena je zbog ubistva Afroamerikanca na Zakintosu u Grčkoj, a kako su grčki mediji javili, oni su danas zvanično optuženi za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem.

Zbog velikih mera obezbeđenja policija je blokirala Terceti ulicu u kojoj se nalazi zgrada suda, a identitet optuženih je čuvala u tajnosti.

Prema nezvaničnom saznanju imena dvojice optuženih su Siniša P. (22) i Nenad J. (22), državljani Srbije. Među ostalim optuženima su dvojica osamnaestogodišnjaka, jedan mladić od 21 godinu i jedan dvadesetsedmogodišnjak, piše Srbijadanas.

foto: Printscreen/alphatv

Iz Ministarstva spoljinih poslova i srpske ambasade u Atini nisu želeli da otkrivaju identitet uhapšenih:

- Ministarstvo se do sutra neće oglašavati ovim povodom. Kada budemo imali nove informacije saopštićemo ih- rečeno nam je u Ministarstvu.

Podsetimo, optužena grupa će u utorak, 11. jula, biti izvedena pred istražnog sudiju na Zakintosu da iznese iskaze u svoju odbranu. Kako prenosi grčka televizija Antena, svađa je navodno počela zato što su američki turisti pravili selfije sa konobaricom lokala, koja je navodno Srpkinja.

To je "razljutilo radnike obezbeđenja i ekipu srpskih turista" nakon čega je krenula rasprava i tuča, koja se nastavila ispred kluba.

(Espreso.co.rs / Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.