ISPLIVALI NOVI DETALJI: Do sukoba na Zakintosu došlo zbog selfija sa konobaricom?
Foto: Stock

ubistvo

ISPLIVALI NOVI DETALJI: Do sukoba na Zakintosu došlo zbog selfija sa konobaricom?

Uhapšeni Srbi u subotu uveče izvedeni su pred sud zbog smrti dvadesetdvogodšnjeg Amerikanca

Objavljeno:

Do sukoba na Zakintosu u kojem je ubijen Amerikanac, a zbog kojeg je uhapšeno šest Srba navodno je došlo zbog fotografisanja sa konobaricom.

Uhapšeni Srbi u subotu uveče izvedeni su pred sud zbog smrti dvadesetdvogodšnjeg Amerikanca Bakarija Hedersona u Laganasu na Zakintosu.

Zbog velikih mera obezbeđenja policija je blokirala Terceti ulicu u kojoj se nalazi zgrada suda, pišu grčki mediji.

Optuženi će biti krivično gonjeni, a nakon što su izvedeni pred tužioca vraćeni su u pritvor policijske stanice, dok će u ponedeljak početi i zvanična istraga o smrti američkog turste. Kako prenosi grčka televizija Antena, svađa je počela zato što su američki turisti pravili selfije sa konobaricom lokala, koja je navodno Srpkinja. To je razljutilo radnike obezbeđenja i ekipu srpskih turista nakon čega je krenula rasprava i tuča, koja se nastavila ispred kluba. Budući da je ovo bila glavna vest u teksaškim medijima, porodica preminulog Hedersona je izdala saopštenje za javnost u kojoj navode da je Bakar bio ljubitelj fotografije što je bio i jedan od razloga za put na Zakintos. Kako navode, bio je na Zakintosu zbog fotografisanja jer je planirao da pokrene svoju liniju odeće. Diplomirao je u maju na Univerzitetu u Arizoni, javlja AP. “Obožavao je da provodi vreme sa svojom porodicom i prijateljima, ali i da putuje i upoznaje nove ljude. Zadavao je sebi uvek nove ciljeve i bio je dečko od akcije“, navodi se. Ministarstvo spoljnih poslova Srbije potvrdilo je u subotu da je u okviru istrage ubistva državljanina SAD na Zakintosu slobode lišeno i šest srpskih državljana. (Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.