MUP DEMANTOVAO PISANJE ESPRESA, pa ponovio SVE ŠTO SMO NAPISALI U TEKSTU!
Foto: Kurir, Dragan Kadić, Printscreen

zanimljivo štivo

MUP DEMANTOVAO PISANJE ESPRESA, pa ponovio SVE ŠTO SMO NAPISALI U TEKSTU!

MUP Srbije izdao je demanti koji u najmanju ruku zaslužuje upravo demantovanje!

Objavljeno: 14:09h

MUP Srbije izdao je demanti zbog pisanja, kako su naveli, "portala Adria media grupe" koji prenosimo u celosti:

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije najoštrije osuđuje neistinito, zlonamerno i tendenciozno izveštavanje medija u vlasništvu „Adria media grupe“ koji su na najgrublji mogući način zloupotrebili jučerašnju tragediju u Novom Beogradu. Portali u vlasništvu ove kompanije izneli su niz neistinitih tvrdnji počev od toga da su „ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić u januaru 2016. godine posetili auto-školu u vlasništvu M.L. koji je juče ubio svoju suprugu O.L.“. Vlasnik auto-škole koju su rukovodioci MUP-a posetili, kako bi predstavili novi elektronski način polaganja vozačkog ispita, bila je upravo O.L. u to vreme žrtva nasilja u porodici. Prostim uvidom u Agenciju za privredne registre može se utvrditi da je ona bila i vlasnik i direktor pomenute škole sve do marta ove godine, te da je to bila i u trenutku posete vrha MUP-a. Radi istinitog informisanja javnosti, podsećamo i da se u trenutku ove posete, u januaru 2016. godine, M.L. već izvesno vreme nalazio na odsluženju zatvorske kazne upravo zbog nasilja u porodici. Netačne su i nadasve zlonamerne tvrdnje da je M.L. nakon ove posete pušten na slobodu s obzirom da je zatvorsku kaznu odslužio pre dva meseca.

I ministar Stefanović je imao potrebu da demantuje, ali ne znamo i dalje - ŠTA?!

Espreso izneo samo istinu

Tekst da je ministar policije Nebojša Stefanović izabrao upravo pomenutu auto-školu i promovisao je u januaru prošle godine, preneo je naš portal ne iznoseći nijednu informaciju koja je netačna.

Espreso je podsetio da je Milan Lovrić bio instruktor vožnje i, kako su pisali mediji, pravi vlasnik jedne od najpoznatijih auto-škola na Novom Beogradu, ali i muškarac koji je ranije već osuđivan zbog nasilja u porodici.

Takođe smo u tekstu jasno naznačili da je kao vlasnik bila upisana njegova supruga.

foto: Printscreen

Proverili smo, kao i uvek, i APR i sve druge relevantne informacije, i ponovo potpuno istinito izvestili javnost, a demant je stigao, verovatno, kao deo revanšizma zbog iznošenja istine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.