BESKUĆNIK NA SMRT PRETUKAO PROFESORA MATEMATIKE: U naselju Medaković prolaznici zatekli stravičan prizor!
Foto: Vladimir Milovanović

strahota!

BESKUĆNIK NA SMRT PRETUKAO PROFESORA MATEMATIKE: U naselju Medaković prolaznici zatekli stravičan prizor!

Alen Metović (37) na smrt pretukao profesora matematike Danila Bogdanova (35) nakon svađe u parku, naočigled mnogobrojnih prolaznika

Objavljeno:

Danilo Bogdanov (35) preminuo je od povreda kad ga je preksinoć u Ulici Radovana Simića Cige, u parku kod okretnice GSP autobuske linije 30, krvnički pretukao beskućnik Alen Metović (37).

Ubica je iste večeri uhapšen, i to u teškom alkoholisanom stanju, samo nekoliko metara dalje od mesta na kom je izdahnuo nesrećni Bogdanov.

CRNA GORA I SRBIJA MAFIJAŠKE DRŽAVE! Na svake 3 nedelje UBISTVO, za 5 godina rešena samo četiri slučaja!

Kako nezvanično saznajemo, nastradali Bogdanov i Metović su uoči zločina bili sa još jednim muškarcem u parku, a Hitnu pomoć pozvao je jedan od prolaznika koji je primetio da se čovek koji leži ne pomera.

Spava u parku

- Samo je rekao: „Ovaj čovek je hladan, zovite Hitnu pomoć.“ Glava mu je bila krvava od udaraca. Išla mu je krv i iz usta, ko zna, verovatno se ugušio nesrećnik. Kada je stigla Hitna, zvali su policiju, Alen je bio pijan i tu su ga uhapsili, ne znam za tog trećeg čoveka koji je bio s njima - priča očevidac koji nije želeo da mu pominjemo ime.

On dodaje da je pretučenog muškarca poznavao i da je bio profesor matematike, kao i da je odskoro počeo da se druži s Alenom, koji je beskućnik i spava u parku na dušeku.

- Tek sam ih pre neki dan video zajedno. Danilo je bio dobar mladić, a ovaj alkoholičar. Tog kobnog dana bili su zajedno od podneva, sedeli su i pili prvo rakiju, a potom pivo. Otišli su u park i čula se svađa, ali niko nije mogao ni da nasluti šta se dešava. Videlo se i da Alen udara tog mladića, ali ko će ih znati kad su ceo dan pili zajedno - priseća se očevidac.

foto: Dragana Udovičić

Branio se

Prema njegovim rečima, treći muškarac koji je bio s njima u jednom trenutku je odvojio Metovića od Bogdanova.

- Mislio sam da je situacija pod kontrolom, ali Alen se ponovo vratio i nastavio da udara Danila. To su bili udarci i niko nije mogao da zna da će sve to ovako da se završi. Kada je stigla policija, čuo sam da se Alen branio i da je rekao da je Danilo pao i udario glavom u ivičnjak i da su ga oni odvukli tamo da mu pomognu. To nema veze s istinom - objašnjava sagovornik Kurira.

Danilo Bogdanov je inače živeo s majkom u zgradi nedaleko od parka. Slomljena od bola, majka nije bila u stanju ništa da nam kaže.

S druge strane, komšije kažu da je nesrećna žena u jednom trenutku izašla iz zgrade i da je vikala, verovatno u očaju jer je neverovatno da čovek na takav način bude ubijen, naočigled mnogobrojnih ljudi koji tuda stalno prolaze.

Očekivali tragediju

KOMŠIJE: BIO JE NASILAN

Za ubicu Alena Metovića stanari okolnih zgrada kažu da je tu već godinama i da je bukvalno spavao u parku, kao i da ovo nije bio prvi put da pravi problem.

- Bilo je pitanje vremena kada će nekog ubiti. Pio je i bio je nasilan, policija ga je više puta hapsila, ali on je opet izlazio na slobodu. Kažu da boluje od šizofrenije i umesto da pije lekove, on je gotovo stalno bio pijan. Za novac se snalazio tako što je pomagao preprodavcima na tezgama i trafikama kojima je iznosio đubre.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.