JEZIVO MESTO U ZAJEČARU KRIJE MORBIDNU TAJNU: Ovde su umrla dva lovca, a pre njih su DEVOJČICA i ŽENA monstruozno ubijene! (VIDEO)
Foto: Adria media tv printscreen, Privatna arhiva

ukleto selo

JEZIVO MESTO U ZAJEČARU KRIJE MORBIDNU TAJNU: Ovde su umrla dva lovca, a pre njih su DEVOJČICA i ŽENA monstruozno ubijene! (VIDEO)

Zato se o ovom selu moglo čuti kao o selu "zavijenom u crno"

Objavljeno:

Dva lovca juče su pronađena mrtva u selu Vratarnica kod Zaječara. Nezvanična saznanja kažu da je jedan lovac bio u lovu, odnosno na čeki, čekajući da naiđe divljač.

Njegov kolega, videvši da ga nema, krenuo je da ga traži i u jednom trenutku zatekao telo tog čoveka. Muškarac je, pretpostavlja se, bio pod tolikim stresom zbog prizora da je umro.

Ipak, zvaničnih podataka zašto je došlo do smrti lovaca još uvek nema, a ovo je mesto na kom su se dogodile dve misteriozne smrti.

Selo koje je potresla smrt ovih lovaca nije prvu put u medijima, i to zbog loših vesti i tragedija.

Jedna od njih je smrt male Anđeline, koja je ubijena i silovana dok je imala samo tri godine.

Da podsetimo, u julu prošle godine, Vladica Rajković (28), iz tog mesta, oteo je sa rođendana svoje jednogodišnje bratanice Anđelinu Stefanović, koja je u novembru trebalo da napuni četiri godine, odveo je do šume, udaljene oko 700 metara od prvih kuća, i tu je, u jarku - silovao! Nakon toga, detetu je presudio udarcima kamenjem i rukama, tako da je telo devojčice bilo unakaženo!

foto: Kurir

Rajković, kome se sudi za ovaj gnusni zločin u martu ove godine branio se da je pao sa Anđelinom, koju je prethodno oteo sa rođendana, i da je devojčica tako stradala.

foto: Kurir

Iskaz optuženog je, tvrdi advokat porodice male žrtve, u potpunoj suprotnosti sa obdukcionim nalazom i nalazom o nanetim povreda.

Previše tragedije za selo na 14km od Zaječara, koje broji tek preko 500 stanovnika.

No, to nije i jedini zločin koji je ovo selo zavio u crno. Naime, Rajković je, sumnja se, još jednu meštanku ovog sela lišio života.

Na svega dvadesetak metara od kuće ubice Rajkovića nalazi se i kuća u kojoj je živela Dragana Stanković (47), koju je Vladica takođe mučki ubio. Ona se dugo vodila kao nestala, a kada se rasvetlio zločin oko male Anđeline, isplivala je na površinu još jedna istina.

foto: Privatna arhiva

Kako je on sam ispričao istražnim organima, on je kobnog dana tokom svađe krenuo da davi Draganu Stanković u njenoj kući, a kad je počela da krklja, dohvatio je čekić i udario nesrećnu ženu u glavu i naneo joj smrtonosne povrede.

foto: Printscreen TV Pink

Zato se o ovom selu moglo čuti kao o selu "zavijenom u crno".

Ostaje da se vidi da li će smrt lovaca biti razrešena, i da li je možda reč o novom ubistvu. Do tada, Vratarnica je opet u medijima kao najmračnije selo Srbije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.