TAKO MI JE DOŠLO! OTAC IZ BOLJEVCA MUČIO I DAVIO SINA, vodio ga na povocu, a ni dan nije proveo u pritvoru!
Foto: Pixabay

tretirao ga gore nego psa

TAKO MI JE DOŠLO! OTAC IZ BOLJEVCA MUČIO I DAVIO SINA, vodio ga na povocu, a ni dan nije proveo u pritvoru!

Posle intervencije policije dečak je psiholozima iz Centra za socijalni rad otkrio da se tata prema njemu ophodio gore nego prema psu

Objavljeno: 14:19h

Otac (45) iz okoline Boljevca kod Zaječara, koji je sina (12) vezivao kaišem oko vrata, dok je za kaznu zatezao "povodac" i podizao dečaka od tla, odlukom tužioca ni jedan jedini dan nije proveo u pritvoru. Protiv njega je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru, podneta prijava za krivično delo nasilja u porodici u redovnom postupku, tako da poziv za suđenje neće čekati iza rešetaka, već kod kuće!

Otac se sumnjiči da je pre dva dana brutalno pretukao sina u porodičnoj kući u selu nadomak Boljevca kod Zaječara. Dete je odmah oduzeto ocu i dato na staranje majci, koja se razvela od muža nasilnika i preselila u drugo selo. Zbog sumnje da je maltretirao dete, zaječarska policija mu je odmah posle incidenta izrekla meru zabrane, po kojoj 48 sati nije smeo da priđe kući bivše žene i dođe u kontakt sa detetom.

Posle intervencije policije dečak je psiholozima iz Centra za socijalni rad otkrio da se tata prema njemu ophodio gore nego prema psu, i tada je ispričao sve jezive detalje maltretiranja.

- Posle razvoda, najmlađi sin bio je poveren njemu na staranje. Najstariji sin se izjasnio da želi da živi sa majkom, koja je sada u okolini Ćuprije, dok srednji sin živi i radi u inostranstvu - ispričao je izvor blizak istrazi.

Na pitanje zašto je toliko mučio sina, izvor blizak istrazi rekao je medijima da je otac samo kratko rekao "Tako mi je došlo".

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.