Samo čekam da vidim lice ZLIKOVCA! REČI OCA UBIJENE KRISTINE ZABOLEĆE MNOGE!
Foto: FACEBOOK/KRISTINA KAPLANOVIĆ

samo želi da se ubica pronađe

Samo čekam da vidim lice ZLIKOVCA! REČI OCA UBIJENE KRISTINE ZABOLEĆE MNOGE!

„Pitam se koji je to zlikovac koji je to mogao da uradi. Gde će mu duša?”, kaže otac ubijene Kristine Kaplanović

Objavljeno:

- Samo želim da što pre nađu ubicu moje ćerke. Svaki dan se pitamo ko je taj zlikovac koji je mogao tako nešto da uradi. I gde će mu duša? - kaže za “Alo!” Stanislav Kaplanović (49), otac Kristine Kaplanović (19) iz Vilova kod Nove Varoši, koju je nepoznati razbojnik smrtno ranio 26. maja na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu.

Otac devojke, kojoj je zlikovac pucao u glavu zbog pazara od 10.000 dinara, kaže da on, supruga Stojana (42) i njihove dve ćerke svakog dana idu na Kristinin grob.

foto: Printscreen/Facebook/Kristina Kaplanović

- Podižemo joj spomenik, na kojem će biti uklesani stihovi koje je izabrala naša srednja ćerka. Ne znam šta da vam kažem. Čekamo vesti od policije i da vidimo lice ubice. Jedva imamo snage da živimo, ali moramo zbog dve mlađe ćerke, od 17 i 13 godina - rekao nam je nesrećni otac stradale devojke, koji je zahvalan firmi NIS na brizi i podršci koju im je ukazala.

On dodaje da Kristinu ne zaboravlja ni njen mladić Igor Debeljak (23) iz Beograda, sa kojim se zabavljavla poslednjih šest meseci. Za njom tuguju njena tetka Koviljka i teča Dobrivoje Kopunović i njihove dve ćerke, kod kojih je Kristina živela skoro godinu dana. Htela je da upiše studije, ali je, čekajući prijemni, radila na pumpi.

Policija i dalje traga za Kristininim ubicom, koga su snimile kamere na pumpi. Izrađen je i foto-robot ubice, a sumnja se i da je imao saučesnika. Pretpostavlja se da je razbojnik, koji je bio maskiran maramom, narkoman, pa je istraga usmerena u tom pravcu.

Kristina je preminula 29. maja u 18.30 časova posle četvorodnevne borbe lekara da joj spasu život.

Napad se dogodio četiri dana ranije, kada je lopov upao na pumpu NIS petrola na autoputu na izlazu iz Beograda u pravcu ka Nišu, na kojoj su se nalazili nesrećna Kristina i još dvojica njenih kolega.

Bez tebe više ništa nije isto

Kristinin momak Igor Debeljak, koji je sa njim bio šest meseci u vezi, napisao je na svom Fejsbuk profilu status posvećen ubijenoj devojci.

- Bez tog osmeha ništa više nije isto... - napisao je Igor, koji je Kristinu upoznao preko prijatelja. On je čak organizovao memorijalni turnir kako bi se skupile pare za njenu porodicu. - A kako da zaboravim snove što smo sanjali? Ne znam kad i ne znam gde, ići ćemo istom stranom ulice, veruj mi, dušo, srešćemo se... - jedna je od tužnih poruka koje je pisao na svom profilu.

Nervozni napadač je odjednom počeo da udara rukom u rame radnike i vitla pištoljem, koji je iznenada opalio. Metak je završio u glavi nesrećne devojke. Kaplanovićeva je pala na pod, a kolege su pozvale Hitnu pomoć i policiju, dok je unezvereni lopov pobegao bez plena.

Kristini Kaplanović je metak razneo mozak, a jedan deo je čak izleteo napolje, tako da joj nije bilo spasa, iako su lekari Urgentnog centra činili sve da joj spasu život. Sahranjena je u rodnom Vilovu kod Nove Varoši.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.