PREREZAO SEBI VRAT POKLOPCEM KONZERVE: Ovo su stravični detalji jezivog samoubistva u srpskom zatvoru!
Foto: Zorana Jevtić

užas!

PREREZAO SEBI VRAT POKLOPCEM KONZERVE: Ovo su stravični detalji jezivog samoubistva u srpskom zatvoru!

Osuđenik Aleksandar S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo od dve i po godine!

Objavljeno:

Kako "Alo!" saznaje, on je nazubljenim parčetom metala sebi prerezao vrat i isekao vene na rukama, usled čega je izgubio mnogo krvi.

Preminuo je 20. juna, jedan sat posle ponoći, u bolnici u Požarevcu, uprkos naporima lekara da ga spasu!

- Tragedija se dogodila 19. juna posle 22 sata. Osuđenik Aleksandar S. je zatečen na podu ćelije u lokvi krvi, u 22.40 sati, prilikom redovnog obilaska ćelija. Telo zatvorenika je pronašao čuvar, koji je odmah pozvao lekare. Motiv suicida još nije poznat. Biće sprovedena istraga, koja treba da utvrdi kada je uspeo da unese metalni poklopac u ćeliju, uprkos strogim proverama - kažu naši izvori bliski ovoj ustanovi.

VELIKO HAPŠENJE U VALJEVU, PAO I NAČELNIK: Ovi su ojadili grad za silne milione!

foto: Zorana Jevtić

Posle ukazivanja prve pomoći u „Zabeli” osuđenik je hitno prevezen u bolnicu u Požarevcu. Na prijemu je konstatovano da ima posekotinu preko vrata i prerezane vene na rukama.

- Osuđenik je jedan sat posle ponoći preminuo od zadobijenih povreda. Borba lekara trajala je skoro dva sata. Nažalost, nisu mogli da ga spasu, jer je izgubio mnogo krvi. Na vratu je imao duboku posekotinu, iz koje je krv bukvalno šikljala, dok su mu vene na rukama bile prerezane sečivom konzerve - navodi naš sagovornik.

Kako saznajemo, Aleksandar S. je na odsluženje robije stigao u ponedeljak! On je presudom Osnovnog suda u Pančevu bio osuđen za razbojništvo na kaznu zatvora od dve i po godine.

- Bio je u prijemnom odeljenju sa grupom zatvorenika. Posle večere su ostali da gledaju televiziju. Posle izvesnog vremena on se sam povukao u ćeliju. Tamo je pronađen sa posekotinom preko vrata i isečenim venama na rukama. Pored tela je bio poklopac konzerve, koju je očigledno uspeo da prošvercuje u ćeliju - navodi naš izvor upućen u detalje uviđaja.

U Ministarstvu pravde kažu da je A. S. odmah u ćeliju pružena prva pomoć kako bi se zaustavilo krvarenje.

U Ministarstvu navode da je požarevačka policija odmah izvršila uviđaj, kojem je prisustvovao zamenik javnog tužioca, koji je naložio obdukciju.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.