CARINICI SU ZAVIRILI U DONJI VEŠ TURSKOG PARA: Tamo su pronašli 53.000 evra! (FOTO)
Foto: CARINA INFO

kreativnost na delu!

CARINICI SU ZAVIRILI U DONJI VEŠ TURSKOG PARA: Tamo su pronašli 53.000 evra! (FOTO)

Budući da navedeni novac nisu prijavili, niti su priložili potvrdu o unosu stranog efektivnog novca u Srbiju, iznos od 33.000 evra oduzet je do okončanja prekršajnog postupka, dok im je vraćena dozvoljena suma od po 10.000 evra

Objavljeno:

Carinici su 20. juna 2017. godine na graničnom prelazu Preševo sprečili da 33.000 evra bude ilegalno izneto iz Srbije.

Devize su pronađene u ranim jutarnjim časovima, kod bračnog para turskog porekla koji je iz Nemačke preko Srbije putovao džipom marke „Audi“, nemačkih registarskih oznaka.

FILMSKA PLJAČKA U BEOGRADU: Upadao u banke, preskakao pult i uz pretnju pištoljem otimao pare! (FOTO) (VIDEO)

foto: CARINA INFO

Na carinikovo pitanje da li imaju nešto da prijave za carinjenje, 50–godišnji vozač i supruga odgovorili su da sa sobom ne nose ništa sem ličnih stvari.

Detaljnom proverom automobila i putnika utvrđeno je da se u kutiji za prvu pomoć ispod suvozačevog sedišta i vozačevoj torbici nalazi ukupno 18.000 evra, a ubrzo je u donjem vešu 35–godišnje turske državljanke pronađeno još 35.000 evra.

Budući da navedeni novac nisu prijavili, niti su priložili potvrdu o unosu stranog efektivnog novca u Srbiju, iznos od 33.000 evra oduzet je do okončanja prekršajnog postupka, dok im je vraćena dozvoljena suma od po 10.000 evra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.