PEDOFIL IZ ŠAPCA KOJI JE ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (5) nasrtao i na drugu decu, a rođaku HVATAO ZA GRUDI!
Foto: Profimedia

jezovo

PEDOFIL IZ ŠAPCA KOJI JE ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (5) nasrtao i na drugu decu, a rođaku HVATAO ZA GRUDI!

Nebojšinog oca i babu nekoliko dana niko nije video. Kuća u kojoj se pre nekoliko dana odigrao užas zaključana je, iako je dvorišna kapija širom otvorena

Objavljeno:

Nebojša B. (20) iz Šapca, koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio petogodišnju devojčicu, ćerku porodičnih prijatelja, i ranije je nasrtao na decu, ali i žene, tvrde njegove komšije. Manijaka nisu prijavljivali da se ne bi brukali u maloj sredini.

Naselje Letnjikovac važi za najmirniji deo Šapca. U tihoj i na prvi pogled pitomoj Ulici Drage Ljočić, gde uhapšeni Nebojša živi sa ocem Radetom i babom Dragicom, susedi kažu da im se mladić uvek ljubazno javljao kad se sretnu, ali da je poznat po čudnom ponašanju.

- Njegovi roditelji su razvedeni. Majka živi na drugom mestu sa starijom ćerkom, a on je ostao sa ocem i babom. Često sam išla kod njih na kafu. Nebojša je poprilično čudno dete. Jednom je uhvatio za grudi ženu koja im je dalja rođaka. Ova se požalila baba Dragici, a baba se naljutila. Digla nos od rođake, kao da je ova kriva. Napao je i jednu devojčicu u pubertetu. Njena majka nije htela to da prijavljuje da se ne bi brukala - priča jedna od meštanki Letnjikovca.

foto: Shutterstock

Nebojšinog oca i babu nekoliko dana niko nije video. Kuća u kojoj se pre nekoliko dana odigrao užas zaključana je, iako je dvorišna kapija širom otvorena.

- Živim na drugom kraju grada, prekjuče sam došla ovde. Htela sam da odem do Dragice na kafu, ali nisam stigla. Šta kažete, napastvovao dete? Sva sam se naježila! O, bože, pa on se igrao s mojim detetom! Zvao ga je kući da se igraju na kompjuteru. Noge su mi se odsekle sad - šokirana je prva komšinica dok unezverenim pogledom po dvorištu traži dečaka ne starijeg od šest godina.

Nebojša B. uhapšen je zbog sumnje da je 6. juna u svojoj kući obljubio petogodišnje dete, ćerku porodičnih prijatelja.

foto: Profimedia

Dok su njeni roditelji sedeli s babom, Nebojša je u svojoj sobi devojčicu napastvovao, a kad je dete zaplakalo, roditeljima je rekao da je izvršila malu nuždu u gaćice. Otac devojčice nokautirao je manijaka kada je video šta je uradio. Na vešu devojčice majka je uočila krv, a detaljnim pregledom u lokalnom domu zdravlja, na sreću, nisu utvrđene ozbiljnije povrede.

Nebojši B. određen je pritvor do 30 dana, a kako nezvanično saznajemo, u daljem toku istrage biće urađeno veštačenje ličnosti osumnjičenog, kao i povreda i bioloških tragova na detetu.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.