Uhapšen pedofil iz Velike Plane: Napao ćerku (13) svojih prijatelja!

SVE ČEŠĆI NAPADI NA NAJMLAĐE

Uhapšen pedofil iz Velike Plane: Napao ćerku (13) svojih prijatelja!

Ljubiša S (25) na saslušanju je izjavio da nije želeo da povredi devojčicu, već ju je je ‚‚milovao zato što mu je draga"
Objavljeno: 10:25h

Ljubiši S. (52) iz okoline Velike Plane određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu od 13 godina, saopšteno je danas iz policije. Obljubio maloletnika, pa njegovoj majci nudio posao - dobio 9 godina! Kako je navedeno, on je iskoristio prijateljstvo sa roditeljima 13- ogodišnje devojčice, u više navrata, kada je bio sam sa maloletnicom, ponašao se nesolično, ‚‚pipkajući je preko odeće, po grudima i genitalijama".

Devojčica se poverila roditeljima kada su napadi učestali. Žrtva je opisala detalje, dok je Ljubiša u policiji tvrdio da je devojčica pogrešno protumačila njegove gestove. Otac Serafim: Vladika organizovao orgije u Patrijaršiji u vreme sahrane patrijarha Pavla!(VIDEO) Beti je u policiji potvrđeno da je Ljubiša na saslušanju izjavio da nije želeo da povredi devojčicu, već ju je je ‚‚milovao zato što mu je draga". Lekarskim pregledom je utvrđeno da Ljubiša nije fizički povredio devojčicu. Napasniku, koji je juče uhapšen i saslušan, određeno je policijsko zadržavanje od 48 časova. (Espreso / Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.