DAJE 15.000 DINARA ZA NJENO KLANJE: Vranjanka podnela krivičnu prijavu protiv nasilnika iz Turske! (FOTO)
Foto: Petar Lazović, Ilustracija

UŽAS!

DAJE 15.000 DINARA ZA NJENO KLANJE: Vranjanka podnela krivičnu prijavu protiv nasilnika iz Turske! (FOTO)

Devojka A. T. (24) nakon višemesečnih pretnji podnela je krivičnu prijavu protiv svog nekadašnjeg dečka, turskog državljanina S. G. iz Kušadasija, koji joj je zbog raskida pretio smrću tvrdeći da će “angažovati tim koji će je za 15.000 evra pretući i zaklati”!

Objavljeno:

On je u žižu javnosti došao nakon što je, razočaran usvoju bivšu ljubav, napravio lažni nalog na Instagramu koji je nazvao imenom svoje devojke, dodajući uz to reč “kučka” i godine njenog rođenja. Da bude jasnije o kojoj devojci se radi, S. G. je objavio i nekoliko fotografija na kojima je potpuno obnažena, a koje su očigledno nastale u vreme dok je njihova ljubav cvetala, kao i skenirani prikaz njene lične karte, adresu, naziv beogradske firme u kojoj radi, ali i fotografiju mladića sa kojim se njegova bivša devojka viđala. Uz sve to, Turčin je dao i kratak opis:

- Došao sam u njen grad da izgradim posao i život. Ona je svakog dana dolazila kod mene, vodili smo ljubav, primala je moje poklone. Šestog dana sam je zatekao u krevetu sa njenim menadžerom. Znam da će mnogi reći da je ružno ovo što radim, ali... Već sam u glavi video njene slike u novinama. Pisalo bi da sam je ja ubio... Hvala bogu da nisam - napisao je Turčin.

POSLE 16 GODINA, ZNA SE KO JE KRIV: Rasvetljeno ubistvo novinara Milana Pantića!

Usledile su ozbiljnije i preciznije namere.

foto: Profimedia

- Uzeo bih nož i ubo bih je u grudi nekoliko puta. Gledao bih kako se guši u sopstvenoj krvi, ali nije vredna toga - napisao je Turčin, pravdajući svoje namere time da su u vezi bili dve godine i da nije mogao da podnese da ga prevari po 30. put.

Međutim, ova priča ima sasvim drugu verziju, koju je iznela Vranjanka i koje je stiglo u Više tužilaštvo. Devojka je potvrdila na saslušanju da se sa momkom iz Kušadasija zabavljala i da su raskinuli nakon dve godine. Od tog dana je počeo da je progoni i prati. Dolazi pred njen stan, poziva njenu sestru, prijatelje, kolege...

- Kada nisam pristala da se pomirimo, počeo je da mi preti da će me ubiti, zaklati... Povod za to je fotografija iz jednog restorana u kojem sam sedela sa prijateljem i koju je postavio na Instagramu. S. G. mi je tada napisao: “Umrećeš na tom hladnom podu, razumećeš da ne treba da izlaziš sa momcima dok ja patim” - rekla je A. T.

Turčin je pisao svojoj devojci da ispred njegove kuće u Kušadasiju “stoje parkirani dva ‘poršea’ i jedan BMW, da je njihova vrednost oko 500.000 evra i da mu nije problem da da 50.000 evra, a kamoli 15.000 evra da je ubiju!

- Tvrdio je da će “organizovati tim koji će me ispred kuće sačekati, pretući i zaklati. Plašim se za svoj život, za živote članova porodice i prijatelja” - izjavila je A. T.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.