SRPSKI POLITIČAR PEDOFIL! Seksualno zlostavljao 4 maloletnice i slao im ŠOKANTNE PORUKE!
Foto: profimedia

strašno

SRPSKI POLITIČAR PEDOFIL! Seksualno zlostavljao 4 maloletnice i slao im ŠOKANTNE PORUKE!

Političara i odbornika u lokalnom parlamentu u Trgovištu S. C. (57), iz Donjeg Stajevca, vranjsko pravosuđe sumnjiči za pedofiliju

Objavljeno:

Sumnja se da je lokalni političar i privatni preduzetnik duže vreme navodno uznemiravao i seksualno zlostavljao četiri maloletnice, D. M., A. S., N. M. i M. K.

Roditelji oštećenih devojčica su o brojnim telefonskim pozivima i SMS-ovima koje je osumnjičeni slao njihovim ćerkama tokom 2015. i 2016. godine obavestili Centar za socijalni rad i Policijsku stanicu u Trgovištu.

- U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju u toku je postupak preduzimanja dokaznih radnji protiv S. C. (57) iz Donjeg Stajevca. On se sumnjiči za ugrožavanje sigurnosti, zlostavljanje i mučenje - izjavila je za „Blic“ portparol Osnovnog javnog tužilaštva Mirjana Vukoičić Jović.

Zbog stresova i trauma jedna od maloletnica bila je prinuđena da se za pomoć obrati psihologu, dok druga devojka nije smela sama da izlazi u grad.

foto: Shutterstock

Roditelji seksualno uznemiravanih devojčica dostavili su policiji kao dokaz poruke sa mobilnog telefona koje im je navodno slao ovaj preduzetnik iz Donjeg Stajevca, mesta udaljenog od Trgovišta desetak kilometara.

Ogorčeni građani Trgovišta o vlasniku firme za uzgoj i eksploataciju šume, koji je, navodno, mesecima uvredljivim telefonskim pozivima i SMS-ovima uznemiravao i seksualno zlostavljao maloletnice nemaju lepih reči.

Navodno, on se godinama ponaša bahato, ali iako su svi znali za njegove napade na žene i devojke, o tome niko nije želeo da govori niti da ga prijavi. Kako kažu, nisu smeli da mu se zamere jer ga se plaše.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.