TRAŽIO JE CEO BEOGRAD: Zet otkrio RAZLOG NESTANKA studentkinje iz Prijepolja!
Foto: Printscreen/facebook/Jelena Lazarevic

živa i zdrava

TRAŽIO JE CEO BEOGRAD: Zet otkrio RAZLOG NESTANKA studentkinje iz Prijepolja!

Otac Rajko L. rekao je da je njegova ćerka dobro i da je sve ovo vreme nestanka bila sama

Objavljeno:

J.L.(26), devojka koja je nestala u petak uveče kući se vratila sama, tvrdi za "Blic" suprug njene sestre Darko Mirković, koji je prvi na društvenim mrežama uputio javni apel za njen pronalazak.

- Jutros se sama vratila kući. Odmah smo sa njom otišli u policiju jer smo u subotu uveče prijavili da je nestala. Trenutno je na pregledu u Hitnoj pomoći, za svaki slučaj. Ona je dobro i zdrava je - kaže Darko.

On nije želeo da kaže šta im je ona po dolasku kući rekla i kako je objasnila gde je bila od petka u ponoć, kada je poslednji put viđena.

- Nije bila žrtva nikakvog nasilja, niti je nad njom izvršeno bilo kakvo krivično delo. Ona nije bila u provodu, već bih pre rekao da je lutala po gradu. Tek treba da razgovaramo zašto je to uradila tako, a da se nikome ne javi - kaže Darko, i navodi da studentkinja čiji je nestanak alarmirao ceo Beograd nema bilo kakvih psihičkih ni fizičkih problema.

PRONAĐENA NESTALA STUDENTKINJA: Jelena nestala na dva dana, NIKO NE ZNA GDE!

- On je zdrava i prava devojka. Čekamo je da izađe sa pregleda i da idemo kući. Hvala Bogu da se sve završilo ovako i da je sa njom sve u redu, kaže Darko.

Prema pisanju sajta "Foruminfo" iz Prijepolja, odakle je ova devojka rodom, ona se danas oko 11 sati javila i roditeljima. Njen otac Rajko L. rekao je da je njegova ćerka dobro i da je sve ovo vreme nestanka bila sama. On je, kako razlog ćerkinog nestanka naveo "rastojstvo".

- Ona je sada sa sestorom i zetom u Beogradu, a ja ću danas otputovati za Beograd da je vidim, rekao je njen otac za lokalne medije.

J.L. je nestala u petak, oko ponoći, nakon što je zatvorila kafić u Ulici vojvode Šupljkica, u kome je radila kao konobarica. Nejn nestanak primećen je tek u subotu oko 17 sati, nakon što se tog dana nije pojavila na poslu, u drugoj smeni.

Kolege su odmah alarmirale njenu cimerku, sa kojim živi na stanu na Kanarevom brdu i porodicu.

Slučaj nestanka, porodica je policiji prijavila u subotu uveče, a zatražila su i pomoć i preko društvenih mreža.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.