OD SMRTI GA SPASIO VAZDUŠNI JASTUK: Ovako izgleda automobil kojim je Kusturica sleteo s puta! (FOTO)
Foto: Novosti / B.Puzovic

dobro su prošli

OD SMRTI GA SPASIO VAZDUŠNI JASTUK: Ovako izgleda automobil kojim je Kusturica sleteo s puta! (FOTO)

Svi vazdušni jastuci u “mercedesu” su se aktivirali, pa je i to srećna okolnost što nije bilo ozbiljnijih povreda

Objavljeno: 14:33h

Emir Kusturica, filmski reditelj, povređen je u saobraćajnoj nesreći u četvrtak oko 23 časa, kada je automobil “mercedes”, registarskih tablica E-76-T-699, kojim je upravljao Vićentije Savić (67), sleteo sa puta. Nakon ukazane prve pomoći na licu mesta, Kusturica je prebačen u Beograd, a Savić u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu i, kako saznajemo, nije u životnoj opasnosti.

foto: Novosti / B.Puzovic

Nakon dijagnostikovanja i ukazane pomoći u Urgentnom centru valjevske bolnice, Vićentije Savić, koji je zadobio povrede grudnog koša, u stabilnom stanju upućen je na dalje lečenje u bolnicu u Užicu. Do udesa je došlo, saznajemo nezvanično, na privremenom isključenju sa Ibarske magistrale kod Ljiga, radi uključenja u deo završenog Koridora 11.

foto: Novosti / B.Puzovic

Pretpostavlja se da je Savić kasno primetio da je Ibarska magistrala u tom delu zatvorena u četvrtak, i da saobraćajni znaci vozila upućuju da skrenu levo, pa je nastavio pravo, izgubio kontrolu i sleteo s puta. Svi vazdušni jastuci u “mercedesu” su se aktivirali, pa je i to srećna okolnost što nije bilo ozbiljnijih povreda.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.