Kristini (19) je metak razneo pola mozga! ROĐAK OTKRIVA KOBNU SLUČAJNOST ZBOG KOJE JE STRADALA RADNICA PUMPE!
Foto: FACEBOOK/KRISTINA KAPLANOVIĆ

tuga do neba

Kristini (19) je metak razneo pola mozga! ROĐAK OTKRIVA KOBNU SLUČAJNOST ZBOG KOJE JE STRADALA RADNICA PUMPE!

Kristinu Kaplanović (19) metak jepogodio u potiljak i izašao na drugu stranu, te joj nije bilo spasa, kažu rođaci

Objavljeno:

Kristini Kaplanović (19), koju je u četvrtak uveče, oko 22.20, hicem iz pištolja teško ranio pljačkaš pumpe na autoputu Beograd-Niš u Velikom Mokrom Lugu, metak je razneo mozak, a jedan deo je čak izleteo napolje, tako da joj nije bilo spasa, rekli su juče za “Alo!” njena tetka Koviljka i teča Dobrivoje Kopunović, kod kojih je devojka živela godinu dana.

NIJE IZDRŽALA: Preminula radnica pumpe (19) kojoj je razbojnik pucao u glavu!

Kristina je bitku za život izgubila prekjuče po podne u Urgentom centru u Beogradu, a za monstrumom koji ju je ubio policija i dalje traga.

- Metak je Kristinu pogodio u potiljak, prošao kroz glavu i izašao na drugu stranu. Doktori u Urgentnom centru u šoku su nam rekli da je Kristina mogla da preživi da je metak ostao u glavi, ali pošto je izneo deo mozga, nisu mogli ništa da učine. Kristini je pola mozga bilo razneto i bio joj je disajni centar bio uništen - ispričao je juče za “Alo!” kroz plač Kristinin teča Dobrivoje.

Kristinin teča Dobrivoje nam je rekao da su im njene kolege ispričale da je te večeri četvoro radnika pričalo ispred, a da je Kristina otišla da uzme mobilni iz kase.

foto: Printscreen/Facebook/Kristina Kaplanović

- Rekli su nam da je ona otišla do kase da uzme mobilni i da je u taj momenat iza pumpe, iz šume, iskočio pljačkaš, koji je uhvatio Kristininog kolegu za rame i gurnuo ga. Rekao im je: “Sklonite se, ovo je pljačka!”, a sve vreme je držao pištolj na ramenu Kristininog kolege. Kristina je pokušala da se skloni, ali kako je razbojnik udario njenog kolegu po ramenu, pištolj je opalio i ona je pala - rekao nam je Dobrivoje Kopunović, kod čije je porodice Kristina živela u Vinči.

On dodaje da je pljačkašev pištolj sigurno bio repetiran i da je odmah pobegao u šumu.

- Svi smo u šoku, a Kristinu smo mogli samo nakratko na vidimo u Urgentom centru. Glava joj je bila u zavojima, a ona se nije budila iz kome. Svi koji smo je videli dozivali smo je, ali ona nas nije čula. Ubio je jedno divno dete, za koje niko nije ružnu reč rekao. Kristina je 20. aprila napunila 19 godina i proslavila je rođendan kod nas u stanu. Neka ubicu stigne božja kazna, mi nemamo snage ni za šta - rekao nam je Dobrivoje.

Kristinina tetka Koviljka kroz plač dodaje da Kristininom ubici treba presuditi odmah.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.