Izvinite svi, ubija me ova depresija...poruka devojke koja je skočila s Brankovog mosta ledi krv u žilama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/KlipoviSaBalkana

depresija

Izvinite svi, ubija me ova depresija...poruka devojke koja je skočila s Brankovog mosta ledi krv u žilama! (VIDEO)

U subotu uveče sa Brankovog mosta je skočila A.D. (19) pokušavši da izvrši samoubistvo, ali je spasena i prebačena u bolnicu

Objavljeno: 19:28h

Devojka A. D. (19) iz Beograda pokušala je da izvrši samoubistvo skokom s Brankovog mosta u Beogradu, naočigled šokiranih prolaznika, koji su odmah pozvali pomoć.

DEVOJKA BACILA TORBU I TELEFON, PA SKOČILA S BRANKOVOG MOSTA: Jeziva scena usred Beograda šokirala ljude! (VIDEO) Kako saznajemo, incident se dogodio u subotu oko 22.30 sati, a šokantan prizor jedan očevidac je zabeležio telefonom, a potom objavio na društvenim mrežama. Na snimku se vidi nesrećna devojka kako najpre s nekim razgovara telefonom, a potom stvari odlaže na trotoar, preskače ogradu i baca se u Savu. Zahvaljujući brzoj intervenciji policije, ona je izvučena iz vode i prebačena u bolnicu.

NAKON ŽESTOKE RASPRAVE: Zakucala se u bivšeg i nosila ga 50 metara na haubi svog automobila!

Nesrećna A. D, koja je rodom iz Bezdana, pre pokušaja samoubistva ostavila je poruku na svom Fejsbuk profilu.

- Tata, izvini. Izvinite svi. Ja ne mogu više. Ubija me ova depresija. Tata, znaj da te volim mnogo, najviše na svetu. Vanja, mrzim te. Arsenije, volim te mnogo i čekaću te gore. Ne mogu više da se borim s ovim. Volim vas previše da bih vam bila teret. Kume, dolazim i naći ću te i više mi nećeš bežati. Zbogom svima. Hvala vam što ste bili uz mene. Izvinite svi. Čekaću vas gore. Biću vaš anđeo čuvar... Volim vas sve... - napisala je devetnaestogodišnjakinja na svom profilu.

foto: Kurir

HOROR ISPED BOLNICE U ZAJEČARU: Pacijent pucao sebi u glavu!

Inače, kad je devojka skočila, telefon je ostao uključen, kao i otvorena veza, a zasad se ne zna sa kim je devojka razgovarala pre skoka.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.