NJIH DVOJE su vodili PRVU EKSTAZI LABORATORIJU U SRBIJI: Otac Nenad i ćerka Tijana u porodičnom krimi biznisu!
Foto: Facebook

dolijali

NJIH DVOJE su vodili PRVU EKSTAZI LABORATORIJU U SRBIJI: Otac Nenad i ćerka Tijana u porodičnom krimi biznisu!

Tijanin otac koji je u krivičnoj prijavi označen kao organizator kriminalne grupe, ne sluteći šta ga čeka u nedelju, u petak uveče u lokalnom kafiću u Resniku organizovao je proslavu rođenja prvog unuka

Objavljeno: 10:53h

Nenad Stanković zvani Čoki (46) iz beogradskog naselja Resnik i njegova ćerka Tijana (25) glavni su organizatori kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom ekstazija, saznaje "Blic".

Grupa je "razbijena" juče kada su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u kući Stankovića otkrili laboratoriju za proizvodnju veštačke droge, u kojoj su pronašli 52 kilograma ekstazija i 80 kilograma supstance koja služi za proizvodnju narkotika.

SKANDAL! ĐANIJEV KUM PRODAVAO DROGU CELOJ ESTRADI! Pao narko-bos, starlete i pevačice u strahu! (FOTO)

Sudeći po fejsbuk profilima osumnjičenih, Tijana je veoma atraktivna devojka, koja je poslednjih godina znatno menjala fizički izgled, pa je tako od od zanosne plavuše sa kratkom kosom, došla do fatalne brinete, kakva je na fotografiji koja je objavila samo 12 sati pre upada policije i hapšenja.

Fotografija koju je objavila napravljena je na nedavnoj svadbi njene sestre, koja se porodila dva dana pre hapšenja.

Tijanin otac, Nenad, koji je u krivičnoj prijavi označen kao organizator kriminalne grupe, ne sluteći šta ga čeka u nedelju, u petak uveče je u lokalnom kafiću u resniku organizovao proslavu rođenja prvog unuka.

Poziv na žurku je i poslednji status koji je Stanković objavio na Fejsbuku.

Interesantno je da među prijateljima na ovoj društvenoj mreži, Nenad i Tijana imaju samo uhapšenog Aleksandra Mandića (30), dok druge dvojice uhapšenih Marija Crnkovića i Save Panića nema na njihovom FB profilu.

Tijana i uhapšeni Mandić, interesantno je za prijatelje imaju članove porodice Milivoja Zarubica, zvanog Puja, poznatog kao balkanskog kralja trgovine ženama, koji je zbog ovog dela hapšen još u akciji "Sablja". Prostitucija, koju je Zarubica organizovao odvijala se u njegovom poznatom motelu "Sveti Nikola" u Rakovici. I Zarubičini sinovi krenuli su očevim stopama, pa je jedan osuđen zbog silovanja i razbojništva, drugi hapšen zbog pljačke.

Puja se posle niza incidenata sa policijom, u žiži javnosti ponovo našao u avgustu prošle godine kada je oženio najpoznatiju državnu starletu Dušicu Jevdženović. Jevdženićeva je bila savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova, a na osnovu posla imala je i diplomatski pasoš.

Dušica je postala poznata nakon što je priznala ljubavnu vezu sa moćnim političarem, čije ime nikada nije otkrila, a sa kojim ima dete, kao i po napadu na policajce, koji su privodili njenog brata.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.