SANJALA DA ZAVRŠI FAKULTET: Devojka koju je ranio pljačkaš pumpe i dalje kritično (FOTO)
Foto: FACEBOOK/KRISTINA KAPLANOVIĆ

zlato od devojke!

SANJALA DA ZAVRŠI FAKULTET: Devojka koju je ranio pljačkaš pumpe i dalje kritično (FOTO)

- Kristina je jedno divno i pošteno dete, puno života. Ne mogu da verujem da joj se ovo desilo - kaže za "Blic" Milana Martinović, bivša razredna Kristine Kaplanović koju je u četvrtak uveče pri pokušaju pljačke pumpe teško ranio nepoznati napadač

Objavljeno: 10:51h

- Kristina je završila turistički smer u Tehničkoj školi u Novoj Vašoši kao odličan đak. Uvek je pričala da želi da završi ekonomiju, te je i tim putem krenula posle srednje škole. Imala je mnogo drugara i svima je služila za primer - priča Kristinina razredna.

Kristina je, kako pričaju njene drugarice, tokom srednje škole svakodnevno putovala preko deset kilometara iz svog rodnog mesta Vilovo do škole koja se nalazi u centru Nove Varoši.

- Ona je najskromnija devojka koju poznajem. Dobra je i vredna i uvek je bila spremna da pomogne. Želim da se oporavi što pre, pa da može da nastavi s ostvarivanjem svojih snova, da završi fakultet i da se bavi ekonomijom - priča njena drugarica.

MOJE SVE NA SVETU, IZDRŽI! Potresne reči Kristinine sestre će vas dirnuti u srce... (FOTO)

Porodica teško ranjene devojke, koja živi u Vilovu, juče nije bila u stanju da razgovara. Ženski glas koji se novinarima "Blica" javio na fiksni telefon kratko je izustio da im je jako teško i da još uvek ne mogu da dođu sebi od toga šta ih je snašlo.

foto: Fejsbuk

- Kristinino stanje je nepromenjeno. Molimo se za nju neprestano i nadamo najboljem. Nadamo se njenom oporavku, ali... - drhtavim glasom izustila je žena koja nam se javila, nakon čega nam je prekinula vezu.

PUCAO DEVOJCI U GLAVU NA PUMPI Kristini (19) život visi o koncu zbog sto evra! A RADILA JE DA BI MOGLA DA STUDIRA!

U Urgentnom centru u Beogradu potvrdili su da je nesrećna devojka i dalje životno ugrožena, kao i to da se lekari i dalje bore za njen život.

Kristina je ranjena u glavu kada ju je u četvrtak uveče hicem iz pištolja povredio pljačkaš pumpe na autoputu Beograd - Niš, kod "Laste". Ova studentkinja radila je na beogradskoj pumpi kako bi platila sebi školovanje, a u trenutku napada bila je sa još dvojicom kolega, koji nisu povređeni. Kobne noći ova devojka je sa kolegama izašla na pauzu, kada je iz šumarka koji se nalazi pored pumpe istrčao pljačkaš naoružan pištoljem.

Oružje je uperio u Kristinu i njene kolege i naredio im da uđu i daju mu novac iz kase. Bez pogovora troje radnika je pošlo prema kasi, ali je pljačkaš tada gurnuo jednog radnika, pištolj je opalio i metak je pogodio nesrećnu Kristinu u glavu. Pljačkaš je panično pobegao u šumu bez plena, a u kasi je bilo svega oko 10.000 dinara.

Napadač u bekstvu

Pljačkaš koji je upucao Kristinu u glavu i dalje je u bekstvu, a policija i dalje traga za njim. Kolege ranjene devojke dale su izjave policiji i detaljno se proveravaju sva njihova zapažanja o napadaču, izgled i govor.

Takođe i snimci video-nadzora sa pumpe se detaljno pregledaju ne bi li se na osnovu njih identifikovao napadač.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.