JEZIVA EKSPLOZIJA KAO U VREME BOMBARDOVANJA: Novi Beograd gori, vidi se gust dim, građani uznemireni! (VIDEO)
Foto: Kurir

ne zna se šta je uzrok

JEZIVA EKSPLOZIJA KAO U VREME BOMBARDOVANJA: Novi Beograd gori, vidi se gust dim, građani uznemireni! (VIDEO)

Dogodila se eksplozija na Novom Beogradu

Objavljeno: 00:18h

Snažan zvuk nalik detonaciji odjeknuo je Novim Beogradom oko 22.40h, u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina,

Kako kažu stanari obližnjih zgrada od siline detonacije su se zatresli prozori. I dalje je pomalo maglovito šta je pravi izvor detonacije, ali postoji nekoliko mogućih scenarija.

foto: Kurir

Oko 22.40 na području Novog Beograda čula se jaka eksplozija koja je uznemirila građane. Iz okoline SIV i Ušća video se gust dim. Na lice mesta su stigli vatrogasci i policija. Novinarske ekipe Kurira uskoro će se uključiti sa lica mesta sa najnovijim informacijama.

Eksplodiralo je skladište automobilskog ulja Auto centra "Oportunitet".

Evo i kako trenutno sve izgleda sa lica mesta.

Kako Kurir saznaje od građana koji žive u okoln zgradama, zvuk eksplozije bio je toliko jak da je probudio decu, a starije podsetio na zvuk eksplozija tokom bomnardovanja Beograda. U nadležnim sluzbama niko za sada nema informaciju o cemu se radi.

Vidi se gust dim... Prema rečima naših čitalaca, ekplozija se čula i u okolnim blokovima...

Kako javlja reporter Kurira, na lice mesta stigle su i kontradiverzione ekipe sa psima, koje su počele pretragu.

Novinarske ekipe Kurira uskoro će se uključiti sa lica mesta sa najnovijim informacijama. Očekuje se da uskoro brzo saznamo još više informacija.

foto: Kurir.rs

Po poslednjim informacijama nema žrtava, kao ni neprijatnog mirisa zbog velike količine dima. Dežurne ekipe su i dalje na licu mesta i trude se da u potpunosti otklone sve sumnje oko ove nesreće, kao i njen pravi razlog nastajanja.

Nezvanična saznanja su da je detonaciju izazvala plinska boca, tako da nikakvog razloga za zabrinutost građana nema. No, ostaje još da se policija oglasi zvaničnim informacijama.

Kako reporter Kurira javlja, mnogi građani su i iz Zemuna i iz Starog grada zvali policiju uplašeni onim što su čuli.

Vatrogasci su u12.08 napustili mesto "nesreće". Vatre niti ikakve opasnosti neće biti, ali istraga o uzroku onoga što je probudilo Novi Beograd i dalje traje, a dok je ona u toku, izjava iz MUP-a po zakonu ne sme da bude.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.