Majku i sina reketirao godinu dana i iznudio 13.000 evra i "mercedes"! ALI, DOLIJAO JE!
Foto: Fonet / Ilustracija

stravično

Majku i sina reketirao godinu dana i iznudio 13.000 evra i "mercedes"! ALI, DOLIJAO JE!

Kada je i majka oštećenog saznala za sve, pa počeo je i od nje da traži novac

Objavljeno:

Beogradska policija uhapsila je Alena Rakočevića (34) prilikom primopredaje 10.000 evra u naselju Vrčin, a osumnjičen je za iznudu od dvoje Beograđana.

BABA posle svađe PREGAZILA DEČKA u Prokuplju: Htela da skoči kroz prozor kada je došla policija

Kako "Blic" saznaje, Rakočević je novac iznuđivao od jednog Beograđanina i njegove majke, a sve na ime nepostojećeg duga.

- Drama te porodice počela je pre godinu dana. Osumnjičeni je pretio i prvo od sina tražio da mu vrati novac iako ovaj nikada od njega nije uzeo pare. Uplašeni čovek počeo je da mu daje novac - kaže sagovornik "Blica" upoznat sa istragom.

Ubrzo je i majka oštećenog saznala za sve, pa je Rakočević počeo i od nje da traži novac.

- Ova porodica je u proteklih godinu dana iznuđivaču u nekoliko navrata davala po nekoliko hiljada evra. Dali su ukupno 13.000 evra, a reketašu se svideo i njihov auttomobil, pa su mu dali i "mercedes" - napominje naš izvor.

Posle svake isplate, žrtve reketaša, majka i sin, nadali su se da će iznuđivač prestati s tim. Njegovi apetiti, međutim, postajali su sve veći.

Ovog meseca od oštećenih zahtevao je čak 50.000 evra, a žrtve su tada postale svesne da Rakočević nikada neće prestati s iznudama i konačno su ga prijavili policiji.

Konsultovalo se i sa tužiocem, pa su novčnice koje je trebalo da predaju reketašu Rakočeviću obeležene. Po ranijem dogovoru, sastali su se s Rakočevićem u Vrčinu i predali mu 10.000, deo od traženih 50.000 evra. Ubrzo po preuzimanju novca, Rakočevića je uhapsila policija.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.