MLADIĆ (22) SE ZBOG NJIH UBIO A BATINAŠI ŠETAJU SLOBODNO! Očajna majka: Čula sam da je mučitelj mog sina u Francuskoj!
Foto: Printscreen/Kurir TV

čekajući pravdu

MLADIĆ (22) SE ZBOG NJIH UBIO A BATINAŠI ŠETAJU SLOBODNO! Očajna majka: Čula sam da je mučitelj mog sina u Francuskoj!

Majka preminulog Dragana Miloševića (22), saznaje da je Vukas Milošević, koji je 2013. godine u kladionici krvnički tukao njenog sina, zbog čega je on kasnije izvršio samoubistvo, otputovao u Francusku.

Objavljeno:

Dragana Jovićević, majka Dragana Miloševića (22) iz Kraljeva koji se ubio prošle nedelje, kaže za Kurir da joj se od nadležnih još uvek niko nije obratio u vezi sa tragičnom smrću njenog sina. Kako navodi Dragana, do nje samo dolaze čaršijske priče, ali zvaničnog obaveštenja od policije, tužilaštva i suda nema:

- Pojavila se informacija da je Predrag Milošević Vukas, koji je 2013. u kladionici krvnički tukao mog sina, otputovao u Francusku, a da je jedan uhapšen. Ne znam da li je to tačno i kako da proverim. Osim medija, niko me ne zove.

NEZAPAMĆEN ŠOK U KRAGUJEVCU: Amerikanac seksualno napao dve mlade Kragujevčanke!

Dragana kaže da je ovo primer kako se procesi zataškavaju kada je jedna strana siromašna i nemoćna i kaže:

- Čekala sam pravdu, pa smo nadrljali i nema mi deteta. Pitanje koje ponovo postavljam jeste da li je trebalo da ja kao majka gledam prebijanje deteta.

Ovo je Kristina (19), radnica pumpe kojoj je razbojnik zbog 10.000 dinara PUCAO U GLAVU! (FOTO)

Osnovno tužilaštvo u Kraljevu još nije odgovorilo na pitanja koja im je redakcija Kurira uputila pre nekoliko dana. Kurir navodi da do zaključenja broja nisu uspeli da dobiju odgovor zbog čega je istraga, koju je tužilac Selena Tapušković vodila protiv dvojice nasilnika Sava Pavlovića i Predraga Miloševića, trajala tri i po godine, kao i da li su istražne radnje na bilo koji način ometane i odugovlačene.

Bonus video: ONI SU UBICE, ONI SU GA OTERALI U SMRT! Potresna ispovest majke Dragana Miloševića

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.