STARLETE U PREKRŠAJIMA: Ovo su skandali koje su pravile popularne cice bez zanimanja
Foto: Marina Lopičić, Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

lepotice s one strane zakona

STARLETE U PREKRŠAJIMA: Ovo su skandali koje su pravile popularne cice bez zanimanja

Veoma su popularne, ne rade ništa u životu, a zarađuju mnogo para. Ipak, maltene svaka od njih završila je iza rešetaka iz nekog razloga...

Objavljeno:

#2 Tijana Đuričić

Tijana Đuričić, poznatija kao "silikonska kraljica", uhapšena je 2015. godine zbog sumnje da je sa još četiri osobe učestvovala u otmici Jelene M. inače Tijanine drugarice.

Jelena M. je u policijskoj stanici Zvezdara u Beogradu 11. marta 2015. ispričala da je Tijana Đuričić, koja je njena drugarica iz srednje škole, 5. marta držala vezanu u stanu tukla i pretila, optužujući je da je upala na njen Fejsbuk profil.

Inače, 2014. godine je protiv Tijane Đuričić vođen prekršajni postupak zbog prostitucije. Ona je tada suđena pred prekršajnim sudom zbog bavljenja prostitucijom! Tijana se odazvala pozivu policije. Posle informativnog razgovora, upućena je pred sudiju za prekršaje, koji joj je odredio novčanu kaznu 40.000 dinara.

#3 Dušica Jevđenović

foto: Facebook

Dušica Jevđenović, poznatija kao državna starleta koja je zaposlena kao savetnica u Vladi Srbije, privedena je od strane pripadnika MUP 2015. godine zbog napada na jednog policajca. Naime, Dušica je nasrnula na policajca koji je hapsio njenog brata Ivana, pa vikala kako joj ne mogu ništa jer je ona "savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova".

Dušica Jevđenović je osim pretnji upotrebila i suzavac usled čega je jedan od policajaca zadobio lakše telesne povrede.

#4 Nina Prlja

A post shared by Nina Prlja (@ninaprlja) on

Prlja je beogradska starleta koja je uhapšena 16. decembra kao deo grupe beogradskih mula zbog krijumčarenja kokaina u Dubai.

Tada je kod Nine pronađen jedan paketić kokaina. Ona je bila član grupe "mula", kako se nazivaju u kriminalnom slengu, a to su kuriri koje koriste narko-karteli za veoma rizičnu vrstu šverca narkotika preko granica. Prlja je ubrzo nakon hapšena prebačena u okružni zatvor (CZ), da bi u aprilu ove godine klasičan pritvor bio zamenjen kućnim sa "nanogicom".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.