NISU USPELI DA GA SPASU! Nesrećni dečak iz Niša pucao u gavu iz očevog pištolja i preminuo!
Foto: Stefan Jokić

tragedija

NISU USPELI DA GA SPASU! Nesrećni dečak iz Niša pucao u gavu iz očevog pištolja i preminuo!

Tinejdžer Đ. S. (17) podlegao je povredama u Kliničkom centru u Nišu, nekoliko sati nakon što je pokušao da izvrši samoubistvo pucajući sebi u glavu

Objavljeno:

Tinejdžer Đ. S. (17) pronađen je danas u Kubanskoj ulici u Nišu nakon što je pucao sebi u glavu iz očevog pištolja. Nekoliko sati kasnije podlegao je povredama u Kliničkom centru u Nišu, saznaje "Blic".

Mladić je sa povredama glave prevezen u Klinički centar u Nišu, a još je davao znake života i lekari su mu se borili za život.

ONI SU krvnički tukli i maltretirali mladića koji se posle OBESIO! Isplivale fotografije zverskih batinaša! (FOTO)

Policijska uprava u Nišu je od Hitne pomoći u 16.15 časova dobila obaveštenje da je u tom gradu preuzela maloletnika sa povredama glave, a da je mladić u tom trenutku bio živ, potvrđeno je u MUP-u.

- Maloletnik koga je hitna pomoć danas preuzela sa teškim povredama je živ i nalazi se u bolnici - potvrdila je ranije danas portparolka policijske uprave u Nišu.

Ona je za Tanjug izjavila da policija nije imala prijavu ubistva, a da je uviđaj koji viši javni tužilac i policijski službenici još uvek u toku. Kako je navela, mladića je preuzela Hitna pomoć u naselju Pantelej odgovarajući na poziv, a sumnja se da je povrede zadobio tako što je sebi pucao u glavu iz vatrenog oružja, što još ne može da potvrdi jer uviđaj i dalje traje.

foto: Petar Lazović

Prema prvobitnim informacijama, u Nišu se dogodilo ubistvo i samoubistvo, ali su se one pokazale netačnim.

Mesto na kojem je pronađen tinejdžer je obezbeđeno i policija je na licu mesta.

Prema nepotvrđenim informacijama, mladić je pucao u slepoočnicu iz pištolja svog oca koji je oficir Vojske Srbije, a na putu ka KBC Niš rađena je reanimacija.

BRUTALNO MALTRETIRANJE U KLADIONICI: Pogledajte torturu zbog koje se nesrećni Dragan obesio! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Motivi ove tragedije još se utvrđuju, a komšije su u šoku. Vidno uznemireni prokomentarisali su da je mladić iz dobre porodice, te da su veoma iznenađeni.

- Strašno šta se desilo, ne znam zašto je sebi pucao u glavu, oni su generalno dobra porodica, bio je dobar đak, šta mu je sve to trebalo ne znam - rekao je jedan od komšija.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.