On je prva žrtva "Plavog kita" u Srbiji: Tražili su mu da se reže, povređuje, a na kraju mu izneli stravične pretnje
Foto: AP, Printscreen, Ilustracija

Prva žrtva

On je prva žrtva "Plavog kita" u Srbiji: Tražili su mu da se reže, povređuje, a na kraju mu izneli stravične pretnje

Dečak J.V. (11) prva je zvanična "žrtva" igrice "Plavi kit" u Srbiji, koji se zahvaljujući brzoj reakciji roditelja i prijatelja izvukao iz kandži ove igrice

Objavljeno: 23:09h

Dečak J.V. (11) prva je zvanična žrtva igrice "Plavi kit" u Srbiji, koji se zahvaljujući brzoj reakciji roditelja i prijatelja izvukao iz kandži ove igrice koja tinejdžere širom sveta navodi na samopovređivanje, a na kraju i na samoubistvo.

Kako priča Zlatko, on i njegova supruga, nisu ni pomislili da bi njihov sin mogao da igra igricu koja je prouzrokovala veliki broj samoubistava širom Rusije. Tukao ženu, a u dvorištu držao bombu: Policija intervenisala u Leskovcu i zatekla jezivu scenu

- U subotu je na broj moje supruge stigla poruka od drugara od mog sina da mi je sin u opasnosti i da mu prete jer je počeo da igra tu opasnu igricu. U porukama je napisao i da se moj sin jako promenio, priča Zlatko.

foto: Profimedia

Kako kaže, tada je na vestima video i koliko je igrica koju igra njegov sin opasna, te je pre nego što je otišao u policiju, pokušao da razgovara sa sinom.

- On je bio preplašen. Negirao je tvrdnje njegovog druga. Međutim, kada je zadigao rukave video sam mu rane na rukama. Tada smo shvatili šta se zapravo dešava, priča Zlatko. On objašnjava da je samo dan ranije zatekao sina kako igra igricu na telefonu, koja mu se činila kao i svaka druga.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.