Majka drogirala bebu i tako je ubila? Nalazi lekara na tragu stravične istine!

STRAVA I UŽAS

Majka drogirala bebu i tako je ubila? Nalazi lekara na tragu stravične istine!

Dete je bilo na terasi, umotano u najlon-kesu, potpuno plavo, bez znaka života
Objavljeno: 22:55h
Osmomesečna Anja Mahmuda umrla je zbog povećane koncentracije "metadona" u krvi, Molila je za pomoć! Fejsbuk otkriva potresnu priču majke osumnjičene za ubistvo bebe! (FOTO)
Bebina Osumnjičena je, posle hapšenja, bila u stanju nervnog rastrojstva
Facebook/Tanja Lakic
koja iza sebe ima već jedan brak i veliku ćerkicu, ima i druge velike probleme, potvrdili su policiji i njeni prijatelji. Tanjina majka je odlučila da je pošalje u Beograd. Fejsbuk statusi majke koja je ubila bebu i ostavila je da trune: Muž me vara i maltretira! (FOTO)
Tanja je u porodičnom stanu živela sa malom Anjom, a baka je često dolazila, nadgledala ih, i pomagala. Nažalost, poslednji put nije stigla na vreme.
Facebook/Tanja Lakic
Bila je u potpunom nervnom rastrojstvu, ali je ekipi Hitne pomoći, koja je po pozivu došla u stan, uspela da kaže da je na "metadonu" Beba koju je majka ubila i ostavila u kesi 7 dana ćerka je poznatog biznismena! (FOTO)
Facebook/Tanja Lakic
metadon prestane da doji dete, kod bebe se javljaju nervoza, neprestani plač i stalna potreba za ovom supstancom: Da li je i koliko majka bila svesna svega što čini sebi i svojoj bebi, to je već drugo pitanje, kojim će morati da se pozabave veštaci psihijatrijske struke.
Facebook/Tanja Lakic
Beograđanka koja je 7 dana držala svoju bebu u kesi za đubre završila u bolnici! S obzirom na to da se nalazila u teškom psihičkom stanju, do sada nije izvođena Novosti.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.