UŽAS U NEGOTINU! DEVOJČICA UPUCANA U GLAVU (16), preminula u bolnici, ispituju brata!
Foto: Novosti.rs

presudio joj tetejac

UŽAS U NEGOTINU! DEVOJČICA UPUCANA U GLAVU (16), preminula u bolnici, ispituju brata!

Pregledom je ustanovljeno da ima prostrelnu ranu glave, nanetu hicem iz vatrenog oružja.
Objavljeno: 20:56h

Kristina A. (16), iz negotinskog sela Malajnica, preminula je u nedelju u borskoj Opštoj bolnici od prostrelne rane nanete hicem iz pištolja "tetejac" u glavu - pišu "Novosti".

- Devojčica je primljena jutros, četiri sata posle ponoći, u Opštu bolnicu u Boru sa jedva vidljivim znacima života - kaže za naš list dr Siniša Srbulović, neurohirurg u ovoj zdravstvenoj ustanovi. - Pregledom je ustanovljeno da ima prostrelnu ranu glave, nanetu hicem iz vatrenog oružja.

- Lekari su dali sve od sebe da spasu devojčicu, koja je nekoliko puta reanimirana - dodaje sagovornik ovog lista.

- Nažalost, od zadobijenih povreda preminula je u nedelju oko podneva.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da još uvek nije poznato da li je devojka sama sebi pucala u glavu, te da je istraga u toku.

- Po dosadašnjim saznanjima, K. A. i njen godinu dana stariji brat su u nedelju, sat vremena posle ponoći, iz porodične kuće u Malajnici krišom uzeli pištolj koji je bio u ilegalnom posedu - saznajemo od izvora bliskih istrazi. - U jednom trenutku je odjeknuo pucanj, a K. A. se stropoštala.

Brat devojčice je odmah probudio ukućane, koji su ćerku odvezli u negotinsku bolnicu.

- U ovom trenutku još ne možemo da isključimo nijednu opciju - navodi naš sagovornik. - Postoje dve mogućnosti - da se maloletnica sama upucala ili da je neko drugi ispalio metak u nju. To će pokazati istraga.

Nezvanično, brat Kristine A. je istražnim organima ispričao da je ona sebi pucala u glavu, kao i da je on pokušao da joj pomogne.

- U toku je istraga koja treba da utvrdi kako je došlo do ove tragedije. Naloženo je da se uradi parafinska rukavica, kao i da se obavi poligrafsko ispitivanje članova porodice - zaključuje sagovornik Novosti.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.