GODINU DANA OD SVIREPOG ZLOČINA U SELU GORNJA TREPČA: Mesto tragedije i užasa komšije i dan danas zaobilaze
Mesto zločina, Foto: RINA

strašno!

GODINU DANA OD SVIREPOG ZLOČINA U SELU GORNJA TREPČA: Mesto tragedije i užasa komšije i dan danas zaobilaze

Problemi počeli kad su umrli roditelji

Objavljeno:

Pre tačno godinu dana u selu Gornja Trepča kod Čačka dogodio se nezapamćeni zločin, kada je Momčilo S. (55) sekirom ubio svog rođenog brata Milovana S. (59). Iako je prošlo godinu dana meštani ovog mirnog sela, svaki put kako kaže, osete neku jezu kad prođu pored napuštene kuće u kojoj se sve dogodilo.

Nakon što je tada udario brata sekirom komšija je nas zvao preko ograde govoreći da brzo pozovu Hitnu pomoć. Ekipa je brzo stigla, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Nakon toga došla je policija i uhapsila počinioca, ali sekira nije odmah pronađena - prisećaju se komšije i kažu za agenciju "RINA".

Oni dodaju da je bratoubica bio lečeni psihički bolesnik, da je o njemu računa vodio upravo ubijeni Milovan jer kako kažu, tada je bio na listi čekanja da ga prime u neku u zdravstvenih ustanova predviđenih za takve pacijente.

Problemi počeli kad su umrli roditelji

- Nije se ponašao baš normalno, ali opet nismo mogli ni da pomislimo da je sposoban za takav zločin. Čuli smo da je bratoubica preminuo u ustanovi u kojoj je nakon ubistva bio smešten - dodaju komšija.

1 / 3 Foto: RINA

Inače, porodica ove braće pre određenog vremena u selo Gornja Trepča doselila se sa Kosova i Metohije. Komšije navode da su živeli složno i u miru, a da su problemi počeli kad su nesrećnoj braći umrli roditelji.

Podsećamo, do svirepog zločina je došlo 24. aprila 2023. godine, kada je Momčilo S. (55) ubio Milovana S. (59) sekirom. Kako je "Blic" pisao, na licu mesta je pronađen muškarac sa povredama oštrim predmetom u predelu vrata.

- Nakon što je udario brata sekirom komšija je nas zvao preko ograde govoreći da brzo pozovu Hitnu pomoć. Ekipa je brzo stigla, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Nakon toga došla je policija i uhapsila počinioca, ali sekira nije pronađena. Ovaj komšija što je ubijen voleo je da popije, a da li je to i sada bio uzrok ove krvave svađe ne možemo da tvrdimo - rekao je tada za "Rinu" komšija.

Bonus video:

01:00

Dve grupe inspektora u kući majke osumnjičenog za ubistvo Danke

(Espreso/RINA/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.