UZEO PRILOGE CRVENOG KRSTA I KRAO PO TRŽNOM CENTRU: Lopovu iz Beograda određen pritvor
Policija, Foto: RINA

Saslušan lopov zbog sramnih krađi

UZEO PRILOGE CRVENOG KRSTA I KRAO PO TRŽNOM CENTRU: Lopovu iz Beograda određen pritvor

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana

Objavljeno:

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, saslušan je D.B. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je u subotu 20. aprila ove godine izvršio produženo krivično delo Teška krađa.

Naime, mladić je iz jedne od prodavnica koje se nalaze u sklopu tržnog centra uzeo jednu duksericu vrednosti 5.843 RSD, te je otvorio kutiju za dobrovoljne priloge Crvenog krsta Srbije, koja se takođe nalazila u sklopu tržnog centra i iz koje je oduzeo gotov novac.

Policija / ilustracija
Policija / ilustracijafoto: Dado Đilas

Pored toga je došao do jednog od frizerskih salona u Zemunu, fizičkom snagom razbio metalni deo ulaznih vrata salona, ušao u unutrašnjost istog i uzeo gotov novac u iznosu od 4.600 RSD, 150 rubalja kao i čokolade, a u daljem izvršenju krivičnog dela je sprečen od strane ovlašćenih službenih lca PS Zemun.

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Bonus video:

00:11

Krađa u TC Piramida

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.