UŽAS KOD KUČEVA: Dečak (5) se ugušio čepom od soka!
Hitna pomoć, Foto: Espreso.co.rs

užas

UŽAS KOD KUČEVA: Dečak (5) se ugušio čepom od soka!

Ova tragediju potvrdila majka preminulog dečaka kojoj je socijalno iz Požarevca oduzelo dete i dalo hraniteljskoj porodici u Voluji

Objavljeno: 17:45h

Petogodišnji dečak A. J. preminuo je u Voluji kod Kučeva, nakon što se, navodno, ugušio čepom od Koka Kole.

Kako saznaje TPKNEWS, petogodišnji dečak A. J. iz Požarevca, preminuo je u hraniteljskoj porodici u Voluji kod Kučeva, nakon što se, navodno, ugušio čepom od Koka Kole.

Ova tragediju potvrdila majka preminulog dečaka kojoj je socijalno iz Požarevca oduzelo dete i dalo hraniteljskoj porodici u Voluji, a dogodila se u utorak 9. aprila, a dete je odmah sahranjeno narednog dana u sredu.

Kako je kazala majka preminulog dečaka, njenom suprugu i ocu preminulog petogodišnjeg dečaka A. J. socijalno je dozvolilo da prisustvuje sahrani, dok su njoj zabranili pristup.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: RINA

Inače, u obrazloženje centra za socijalni rad iz Požarevca, kako je nastupila smrt njenog petogodišnjeg sina A. J., majka sumnja, i kako smatra, zbog toga su joj i zabranili da prisustvuje sahrani.

Redakcija je od centra za socijalni rad iz Požarevca i drugih nadležnih službi pokušala da dobije više informacija o ovom tragičnom događaju, na žalost, do objavljivanja ovog teksta, naišli na zid ćutanja.

Bonus video:

01:08

NJEN UBOD MOŽE IZAZVATI OTOK, PA ČAK I GUŠENJE! Kurir istražuje najezdu buba u Srbiji: OVO su saveti lekara ako dođe do ujeda

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.