NASTAVLJA SE POTRAGA ZA TELOM MALE DANKE ILI: Evo koje delove će policija danas pretraživati
Potraga za telom Danke Ilić, Foto: Nemanja Nikolić

nastavlja se potraga

NASTAVLJA SE POTRAGA ZA TELOM MALE DANKE ILI: Evo koje delove će policija danas pretraživati

Vatrogasci spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare

Objavljeno:

U potrazi za telom Danke Ilić (2) policija je krenula u novi pregled već pretraženih delova Zlota zbog mogućnosti da je neki detalj promakao ili su saučesnici pomerali više puta devojčicino telo, saznaje "Blic".

U slučaju ubistva Danke Ilić, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a kako navodi izvor "Blica" pretraživaće se nove površine, ali i već pretraženi delovi.

- To će se raditi zbog mogućnosti da je neki detalj promakao, ili da je neko od saučesnika pomerao telo u nameri da ostane sakriveno - kaže izvor "Blica".

Podsetimo, policija proverava sve šahtove i rezervoare koji su aktivni ili neaktivni i prirodni i veštački sistemi za navodnjavanje jer su osumnjičeni za ubistvo D.D.i S.J. radili u JKP "Vodovod" i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme.

Policija je ispraznila septičku jamu u dvorištu kuće osumnjičenog D.D. u selu Zlot, a potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susednom dvorištu.

Vatrogasci spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare.

Desetine pogrešnih lokacija

D.D, koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu da se reši tela dvogodišnje Danke. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo međutim, policija na tim mestima nije pronašla ništa.

1 / 7 Foto: Kurir

On i njegov brat D.D. su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za telom.

Danka Ilić je nestala 26. marta u mestu Banjsko polje kada je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje.

Za devojčicom se tragalo devet dana, a onda su 4. aprila osumnjičeni S.J. i D.D. uhapšeni kada su otkrili šta su uradili.

S.J. i D.D. su, kako se sumnja, devojčicu najpre udarili službenim autom. Dragijević je zatim navodno devojčicu udavio, a onda su se rešili tela koje do sada nije pronađeno.

D.D. je pred tužiocem priznao zločin, dok se S.J. branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

Bonus video:

01:50

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić

(Espreso / Blic / Bojana Bogosav / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.