BELIVUK I JANKOVIĆ SASLUŠANI ZBOG UBISTVA, SLEDI SASLUŠANJE I DARKA ŠARIĆA: Žrtva još nije poznata!
Veljko Belivuk, Foto: Nenad Kostić, Zorana Jevtić, Profimedia

organizovani kriminal

BELIVUK I JANKOVIĆ SASLUŠANI ZBOG UBISTVA, SLEDI SASLUŠANJE I DARKA ŠARIĆA: Žrtva još nije poznata!

Protiv sve trojce saslušanih već se vode sudski postupci

Objavljeno: 16:47h

Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Neboša Janković prošle sedmice su privođeni na saslušanje u zgraduSpecijalnog suda radi saslušanja u vezi sa istragom za krivično delo teško ubistvo, saznaje Tanjug.

Oni su saslušani u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal, gde su se branili ćutanjem, dok će Darko Šarić biti naknadno priveden i saslušan.

Darko Šarić
Darko Šarićfoto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Nenad Kostić, Profimedia

Još nije poznato o kom ubistvu je reč.

Protiv Belivuka se vodi postupak pred Specijalnim sudom u Beogradu povodom optužbi da je vođa grupe, čiji se pripadnici, uključujući Jankovića, terete za sedam ubistva i druga krivična dela.

Sa druge strane, protiv Šarića u toku su dva postupku, a nedavno je tužilaštvo saopštilo da je pokrenuta nova istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Stevana Stamatovića, Igora Dedovića, Alena Kožara i Damira Hadžića u Grčkoj, a kao organizatori kriminalnih grupa koje su izvršile likvidacije imenovani su Darko Šarić, Radoje Zvicer i Veljko Belivuk.

Bonus video:

01:39

BELIVUK I MILJKOVIĆ ĆE U OVOJ OPTUŽNICI MALO ZAMENITI MESTA Reporter Kurira o sudskom istražnom procesu: Braniće se sa SLOBODE!

(Espreso/Agencije/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.