POGLEDAJTE GDE SE TRENUTNO VRŠI POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ (2): Policija sve češlja detaljno (FOTO)
Zlot, Foto: Nemanja Nikolić

NASTAVLJA SE

POGLEDAJTE GDE SE TRENUTNO VRŠI POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ (2): Policija sve češlja detaljno (FOTO)

Brat osumnjičenog D.D., pre nego što je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, priznao je da je bratu pomogao kako bi prikrio jezive tragove

Objavljeno:

Potraga za telom dvogodišnje Danke nastavljena je i danas, i to u smeru Zlotske pećine, klisure, ali i duž istoimene reke.

Brat osumnjičenog D.D., pre nego što je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, priznao je da je bratu pomogao kako bi prikrio jezive tragove, policijske službenike na čelu sa inspektorima koji rade na slučaju, vodio je, kako smo pisali, na čak 20 lokacija, međutim ni na jednoj od navedenih mesta nije nađeno ništa.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Osumnjičeni za Dankino ubistvo saslušani su u Tužilaštvu, nakon čega im je Sud odredio pritvor od 30 dana, dok je D.D. priznao zločin, drugi osumnjičeni S.J. iz sela Luka, branio se ćutanjem.

Policija je krenula putem Zlotske pećine u traganje za telom devojčice, međutim, kako prenose reporteri sa lica mesta, ni na ovoj lokaciji nema ničega.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

S druga strane, u selu Zlot odakle je porodica D.D. je potpuno mirno, a podsetimo, policija je detaljno pretražila i tu lokaciju, odnosno dva imanja ove porodice, s tim da je i septička jama isušena, međutim, telo male Danke ni tamo nije pronađeno.

Bonus video: ADVOKAT ALEKSANDAR RADIVOJEVIĆ: Nije svako lišavanje života ubistvo, obdukcija ključna za utvrđivanje uzroka smrti

02:33

ADVOKAT ALEKSANDAR RADIVOJEVIĆ ZA KURIR: Nije svako lišavanje života ubistvo, obdukcija ključna za utvrđivanje uzroka smrti

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.