"IZGLEDAO JE SASVIM NORMALNO, KAO DA NIŠTA NEMA VEZE S NJIM": Meštani o ponašanju osumnjičenog za Dankino ubistvo
Foto: Nemanja Nikolić

STRAHOTA

"IZGLEDAO JE SASVIM NORMALNO, KAO DA NIŠTA NEMA VEZE S NJIM": Meštani o ponašanju osumnjičenog za Dankino ubistvo

Meštani svedoče da je S.J. učestvovao u potrazi za ubijenom Dankom Ilić i da je navodno bio upućen po nalogu direktora

Objavljeno:

Meštani sela Luka, šokirani su hapšenjem komšije S.J. koji se sumnjiči za učešće u brutalnom ubistvu devojčice Danke Ilić (2), a posebno činjenicom da se poslednjih dana ponašao – kao da se ništa nije dogodilo.

- Moj mozak ne prihvata. To normalan čovek ne može da uradi. Može svakom da se desi da udari nekog kolima. Ali, staneš posle toga, pomogneš ako možeš i to je to. A ovo što se dogodilo, to je van pameti. Čovek kuče udari kolima pa mu je žao, odnese ga kod veterinara, a kamoli dete. Užas - priča jedan komšija iz sela.

Danka Ilić
foto: Nemanja Nikolić

Meštani svedoče da je S.J. učestvovao u potrazi za ubijenom Dankom Ilić i da je navodno bio upućen po nalogu direktora. Tih dana, dok još nije bila poznata mračna sudbina Danke, ponašao se kao da nema nikakve veze sa njim.

- Ponašao se najnormalnije, što je odvratno. Kada su ga prvi put pozvali u policiju pa se vratio, mi smo svi reagovali kao, šta to rade, maltretiraju ljude, uzeli im kola. Ne znajući šta se dešava i na šta će sve izaći. Ama da je neku emociju pokazao. Ništa, bio je hladan kao špricer – veli jedna komšinica.

Drugi meštanin svedoči da se po ponašanju S.J. ništa nije moglo zaključiti.

- Izgledao je sasvim normalno. Kao da ništa nema veze sa njim. Orao je na njivi, sadio, išao na posao normalno. Kao da je specijalista, kao da je glumac. Da čovek ne poveruje. Ali obrukao je selo. Ovo je mirno selo, sve dobri pošteni ljudi, a sada će svi da nas pamte po nečem lošem u celoj Evropi - rekao je.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Meštani pričaju da S.J. nikada nije bio problematičan i da je u slobodno vreme uvek nešto radio.

- Nije mnogo društven. Ne priča mnogo. Dođe, ako treba neka česma da se popravi. Kada je imao slobodno vreme nikada nije sedeo da ne radi ništa. Ne, obavezno je bio neki rad iza toga. On i bivša žena su mnogo radili sa drvima i od kućerka u kojem su živeli napravili su kuću na tri sprata – priča drugi komšija iz sela.

Komšije navode da S.J. nije mnogo pio, kako je objavljeno u pojedinim medijima i da ga nisu često viđali u alkoholisanom stanju.

- Svraćao je do prodavnice samo povremeno, na jedno piće i ode. Nije tačno da je mnogo pio. Bar, ovde u selu nije mnogo pio, za posao ne znamo. Ko uopšte može da pomisli tako nešto, što su oni uradili, a kamoli da uradi. Ne ide mi u glavu, nije bio problematičan. Ali, ko može da zna šta je nekome u glavi – dodaje druga komšinica.

Komšije navode da S.J. živi sam sa ocem, otkada se razišao od supruge a da u Nemačkoj ima sina koji je tamo sa suprugom i detetom.

- Strašno je to za šta ga sumnjiče. On je još ima unuku otprilike tog godišta u Nemačkoj, gde mu živi sin. Ako su već on i taj drugi uhapšeni zaista priznali da su to uradili, što ne kažu bar gde je telo devojčice, da mogu roditelji bar dostojno da je sahrane - priča komšija iz sela.

Bonus video: Potraga za Dankinim telom kod Brestovca

00:40

Potraga za Dankinim telom kod Brestovca

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.