NA KUĆI OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO POSTAVLJENO 5 KAMERA: Njegov otac otkrio zbog čega! (FOTO)
Banjsko polje, Foto: Nemanja Nikolić

kuća osumnjičenog

NA KUĆI OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO POSTAVLJENO 5 KAMERA: Njegov otac otkrio zbog čega! (FOTO)

Na skoro svakom uglu kuće S.J. nalazi se po jedna nadzorna kamera

Objavljeno: 13:29h

Ekipa Kurira i drugog dana po saznanju da osim D.D., iza surovog ubistva devojčice iz Bora, stoji i S.J. iz sela Luka, obišla je kuću u kojoj osumnjičeni živi sa ocem.

Naime, na skoro svakom uglu kuće S.J. nalazi se po jedna nadzorna kamera, a komšije na to, prema njihovim rečima, nisu ni obratile pažnju, te ih je začudilo kada su postavili iste.

- S. otac non stop je na relaciji kuća ovde u selu - koliba dole u šumi zbog stoke koju imaju, to je S. inače ostavio deda koji je u 89. godini preminuo 15. januara ove godine. Ta koliba je okružena šumom, nema nigde žive duše, ali ovde su ljudi non stop u prolazu, mada nismo nikada zapazili da na kući imaju kamere - kažu meštani sela Luke za Kurir.

Kako je ekipa Kurira uspela da vidi, pet kamera je porodica J. najverovatnije postavila kako bi u svim pravcima kuće imali što bolji uvid. Žandarmerija je juče pretražila imanje J. i u predelu kuće, placa sa baštom i kolibe u šumi ništa nije nađeno, a potraga se i dalje nastavlja.

U međuvremenu Kurir je naišao na D. koji sve vreme čeka vesti o svom sinu, a kada su pitali za kamere, objasnio nam je da je iste postavio njegov unuk koji sa porodicom živi u Nemačkoj, iz nekog straha.

 otac osumnjičenog S.J.
otac osumnjičenog S.J.foto: Nemanja Nikolić

- Kako mogu da budem, čekam vesti svakog časa, odveli su ga i ja sam sad ostao sam. Teško mi je, pomagao sam juče Žandarmeriji da nađu to što traže, ali nisu ništa našli i sad se samo čeka - rekao je D.J otac osumnjičenog S.J.

Bonus video:

04:35

ISTRAGA NE TREBA DA SE ZAVRŠI PRIZNANJEM OSUMNJIČENIH! Psiholog izrazio sumnju u umešanost N.N. lica u ubistvo Danke Ilić

(Espreso /Kurir, Tatjana Vasiljević/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.