POLICIJA BLOKIRALA PRILAZ DEPONIJI: I dalje traje potraga ze telom Danke Ilić
Potraga za telom Danke Ilić, Foto: Nemanja Nikolić

potraga za telom

POLICIJA BLOKIRALA PRILAZ DEPONIJI: I dalje traje potraga ze telom Danke Ilić

Trenutno nema novih informacija u vezi potrage za telom devojčice

Objavljeno: 09:47h

Nakon što je policija juče uhapsila dve osobe zbog ubistva dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora i dalje traje potraga za njenim telom. Kako je juče saopštio ministar policije Bratislav Gašić, osumnjičeni radnici JKP Vodovod Bor priznali su da su nakon što su udarili dvogodišnju Danku automobilom Fiat Panda, telo bacili na obližnju deponiju, ali i da postoji sumnja da se jedan od njih kasnije vratio i premestio telo na drugu lokaciju.

Trenutno nema novih informacija u vezi potrage za telom devojčice, a Gašić je juče rekao da je teško utvrditi pravu istinu jer osumnjičeni neprestano svaljuju krivicu jedan na drugog.

Reporterka Euronews Srbija, koja se trenutno nalazi nedaleko od deponije, zatekla je mašine i kamione koje polako pristižu na teren, kao i veliki broj policijskih vozila koje će i danas blokirati prilaz ovoj lokaciji.

Pretpostavlja se da se pretražuju druga mesta, kao i da je juče, osim divlje deponije, gde su, po prvim izjavama, počinioci zločina bacili telo devojčice, pretraga izvršena na nekoliko lokacija, između ostalog pretražena je i kuća jednog od osumnjičenih, S.J. u selu Luka.

1 / 5 Foto: Kurir

U međuvremenu, građani Bora u blizini mesta gde se nesreća dogodila pale sveće za stradalu Danku Ilić, a niko od meštana ne može da veruje da je ovo epilog, jer su se svi nadali da je devojčica oteta i da je živa.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je MUP.

Bonus video:

01:31

Policija sa psima tragačima izašla na teren

(Espreso/Euronews/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.