ZAVRŠENO SUĐENJE ZA PUCNJAVU U RIBNIKARU: Otac dečaka ubice odgovarao na pitanja roditelja ubijene dece
Advokati roditelja dečaka ubice, Foto: Zorana Jevtić

ročište

ZAVRŠENO SUĐENJE ZA PUCNJAVU U RIBNIKARU: Otac dečaka ubice odgovarao na pitanja roditelja ubijene dece

Otac dečaka ubice je na prethodnom suđenju odbio da odgovara na pitanja roditelja ubijene dece

Objavljeno:

Suđenje u krivičnom postupku za pucnjavu u OŠ "Vladislav Ribnikar" nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu. Na današnjem ročištu roditelji ubijene dece postavljali su pitanja ocu dečaka ubice.

Na današnjem ročištu, otac dečaka ubice odgovarao je na pitanja roditelja žrtava.

Današnje ispitivanje oca nije završeno, te će i na sutrašnjem ročištu odgovarati na pitanja. Nakon toga, svoju odbranu izneće njegova supruga, majka dečaka ubice.

Podsetimo, majka dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" došla je na suđenje u krivičnom postupku za pucnjavu u školi u pratnji advokata. U holu je stajala odmah pored porodica žrtava.

Podsetimo, na prethodnom ročištu odbrana oca dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar", pokušavala je da svali krivicu za to što je dečak ubica kobnog 3. maja došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake i čuvara škole na vlasnika streljane.

Roditelji ubijene dece
Roditelji ubijene decefoto: Stefan Stojanović/Mondo

Pravio dramu kada ga pitaju za sina

Inače, njega su "izbacila iz takta" i pojedina pitanja, koja su se ticala, između ostalog, načina obuke dečaka ubice da puca iz pištolja, ali i toga kako je došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake.

Kako pojašnjava izvor "Blica", odbrana oca dečaka ubice ima taktiku da svali krivicu na vlasnika streljane.

- Oni su tokom ispitivanja donosili očigledne zaključke kojima su pokušavali da ukažu na to da otac dečaka ubice nije dao sinu oružje, već vlasnik streljane - kaže izvor "Blica".

Odbio da odgovara na pitanja

Otac dečaka ubice je na prethodnom suđenju odbio da odgovara na pitanja roditelja ubijene dece.

Svedočenje oca dečaka ubice, ponovo je uznemirilo roditelje ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar", koji su na kraju ročišta iz sudnice izašli jako potreseni.

Inače, pred početak ročišta majka dečaka ubice je stala na sred hodnika ispred sudnice i ni jednom se nije osvrnula što su oko nje roditelji dece koju je ubio njen sin.

Dan ranije, počelo je saslušanje oca, koji je kako je Blic pisao, izjavio da "ne može da prihvati da neko njega smatra odgovornim za ono što se dogodilo 3. maja!?"

Bonus video:

00:46

Ribnikar

(Espreso / Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.