"REKAO MI JE DA MU ĆERKU ČUVA DRUGARICA": Nastavljeno suđenje Urošu Pašajliću koji je dete držao zatočenu u kadi
Uroš Pašajlić, Foto: Zorana Jevtić

saslušan i svedok

"REKAO MI JE DA MU ĆERKU ČUVA DRUGARICA": Nastavljeno suđenje Urošu Pašajliću koji je dete držao zatočenu u kadi

Nakon što bude saslušan i psiholog, sudija će zakazati iznošenje završnih reči, nakon čega će saopštiti prvostepenu presudu

Objavljeno:

Devojčicu su u kupatilu u kadi pronašli policajci, 24. marta prošle godine, pošto je prethodno u stanicu došla Pašajlićeva partnerka I.Ž., da ga prijavi za nasilje. Ona je tada rekla da optuženi ima ćerku i da je ona verovatno sama u iznajmljenom stanu. Nakon njene prijave, policija je provalila u stan i dete pronašla u kadi, potpuno iznemoglo. Pašajlić je uhapšen četiri dana kasnije, nakon što se skrivao.

Tokom današnjeg glavnog pretresa saslušan je svedok O.S. u čijem stanu je pronađen optuženi. On je izjavio da je Uroš pre toga kod njega bio 19. marta, kada su popili po neko piće, gledali TV, a zatim oko ponoći otišli po I., koja je bila na proslavi firme. Kad su je pokupili, kako je naveo, njega su odvezli kući i zatim otišli. Prema njegovim rečima, tada se Uroš i I. nisu svađali.

Uroš Pašajlić
Uroš Pašajlićfoto: Zorana Jevtić

- Kada je posle nekoliko dana Uroš ponovo došao kod mene rekao mi je da ima nekih problema. Ostao je nekoliko dana, kada je došla policija i uhapsila ga. Tek sam posle saznao šta se desilo - kazao je svedok. On je naveo i da mu je optuženi sam reko da konzumira kokain, ali da nikada to pred njim nije radio. Dodao je i da mu je Uroš govorio da ima probleme u vezi sa I., kao i da ćerkicu čuva jedna njegova drugarica.

Suđenje se nastavlja 9. maja, kada bi trebalo da bude saslušan psiholog, koja je veštačila I. Ž. sa koleginicom, koja je danas kratko iznela ono što su napisale u nalazu i mišljenju. Kako je rekla dr Panić, I. nema nikakvu bolest ili poremećaj, kao i da je ona sposobna da realno prenese dešavanja na adekvatan način.

Nakon što bude saslušan i psiholog, sudija će zakazati iznošenje završnih reči, nakon čega će saopštiti prvostepenu presudu.

Bonus video:

00:08

Uroš Pašajlić doveden u marici u Prvi osnovni sud u Beogradu

(Espreso / Novosti/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.